Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miejskie klimaty

troche sie cieplej zrobiło i juz ludzie śmierdzą w autobusach...

Polecane posty

Gość miejskie klimaty

fuuuj to najgosze co moze cie spotkac jadac do i z pracy...;/ cale szczescie ze juz sobie prawko robie:) pozdrawiam

Gość spocony wiesiek 47
zgadzam sie w 100 % to skandal jak starym dziada jedzie spod skrzydel a baba spod pizdy fu tez robie prawko

Gość miejskie klimaty
racja fuuuuuuuu wytzrymac nie idzie czasem a ja jeszcze dojdzie jakis menel to koniec swiata! ;/

Gość miejskie klimaty
no juz własnie sie zaczyna;/ ludzie sie nie myja! oto cala tajemnica;/

Gość Ewa Drzazga
Jak to nie ma upalu ??Goroaco juz jest i śmierdziele sie pocą, te ryje paskudne , bachory drą morde w autobususach , nie ma to jak rower albo wlasne auto :O

Gość spocony wiesiek 47
jak mozna sie nie myc??

Gość miejskie klimaty
widocznie oszczedzaja wode i zbieraja na cukier zeby sobie zycie oslodzic... szkoda tylko ze sie nie czują :(

Gość Ewa Drzazga
zaraz zlecą się bazyle na forum i beda pisaly '' Myje sie 2 razy dziennie , prysznic rano i wieczorem i dobry dezodorant;'' buhhahahah i tak od was jebie ,ze wytrzymac nie mozna , łapy brudne , w uszach syf i te panienki ''lekko opalone'' z tapetą i maskarą na oczach czyscioszki a jak pierdnie to klekajcie narody

Gość miejskie klimaty
hahahhahahhahahha Ewa! padłam ze smiechu! :D gratulacje

Gość Selenaaaaaaaaa
to żadna oszczędność na wodzie to najzwyczajniejszy leń ot tyle.... a prawda jest taka że głowę trzeba np myć codziennie żeby oczyścić skórę od sebum i kurzu, ciało minimum 2 x dziennie

Gość Ewa Drzazga
a co zle mowie ? Na forach wszyscy piękni ładni gładcy bogaci i pachnący ,poczekajcie do czerwca - zwłaszcza nastolatki po szkole albo calym dniu na sloncu zamiast sie porzadnie wypucować - biorą Rexone i pryskają pod paszkami i często perfumy na to - oczywiscie podróba z FM group albo bazaru - porzygać sie mozna :O

Gość miejskie klimaty
dobrze! baaaa bardzo dobrze mowisz sama pawda! i niech wejdzie 5 takich dziewcząt spocono-wypsikanych kazda innym zapachem i jak sie wszystko wymiesza... o zgrozo chwalmy te dni do nastepne moga byc tylko gorsze...

Gość a co ja mam powiedziec?
pracuje na kasie w supermarkecie, zebyscie wiedzieli jak ludzie smierdza;( starzy ludzie przewaznie olejem smazonym, a ogolnie - szczegolnie panowie starsi- niestety- potem, nie mytym z dobry tydzien albo i dwa, masakra po prostu, odejdzie od kasy a smierdzi jeszcze przez 10 minut!

taka prawda wszyscy piszą, że wielce się myją dwa razy dziennie albo i częściej. że po każdym skorzystaniu z toalety podmywają się, a co druga tak śmierdzi, że wytrzymać się nie da.

Gość no przepraszam bardzo
ale wracając ze szkoly/zajęć to niby gdzie mam się wykąpac? jakos do domu dotrzec trzeba a po calym dniu spedzonym na uczelni czy tam w szkole to normalne ze czlowiek troche smierdziec zaczyna...

Gość Ewa Drzazga
uzyj dobrego antyperspirantu to nie bedziesz smierdziala :D nie ma nic gorszego niz pot + dezodorant i/lub perfumy

ale inaczej śmierdzi taki pot z kilku dni. jak ktoś już chociaż raz dziennie się wykąpie i użyje antyperspirantu to śmierdzieć nie będzie. chyba, że taka osoba ma jakieś problemy ze zdrowiem i powinna udać sie do lekarza. świeży pot nie śmierdzi.

Gość miejskie klimaty
pespiblock polecam!

Gość Ewa Drzazga
A wiecie ,ze wiekszosc ludzi nie myje rąk po wyjsciu z WC ? Ponad 80 % facetów tego nie robi , nie wiem ile kobiet przeczytalam to w jakiejs gazecie :O Obszczane brudne rece dotykają jedzenie w marketach , poręcze w tramwajach i autobusach , lawki w parku fuuu

Gość IMO13715
Dramatyzujesz - a rece myję. Zanim dotknę swojego małego. :P

najlepsi sa tacy faceci, co stoja przy kasie, parapet maja podniesiony, mowia - ą ę , wielkie państwo, a smierdza i przy okazji czesto plaszcz albo kurtke maja tak obsraną za przeproszeniem ze szok

Gość jjjjjjjjjjajaa
jaki sezon odlotowy?

hm teraz dopiero zauwazyla, dlaczego ten temat jest na uczuciowym? ;D

Gość iiiiiizzzzzzzz
kiedyś usłyszałam dobry tekst a raczej rozmowę dwóch osób - idziesz się umyć? - a po co dziś nie sobota. i wiele w tym prawdy niestety, że ludzie myją się raz w tygodniu. najgorzej jest latem...też pracuję w markecie tyle że na dziale spotkania z klientami na porządku dziennym. idzie sobie taka pięknie ubrana pani a jak się obok niej przejdzie to nic tylko uciekać do wc bo mdli tak że aż strach

Gość Ewa Drzazga
z dwoch powodow : - na uczuciowym pisza w miare normalni ludzie , na ogólnym jest bydło - smród wplywa negatywnie na nasze uczucia :d

Gość Ewa Drzazga
na ogolnym nie ma nic ciekawego :P to forum jest najlepsze o wszystkim mozna gadac