Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaRo

Wózek FOCUS - ma ktoś taki?

Polecane posty

mam coś podobnego ale nie na paskach, tylko amortyzatory zamiast pasków i pompowane koła. To jest wózek dobry w teren jeśli ktoś np na wsi mieszka, dobrze się go prowadzi i nie trzeba przechowywać każdej części osobno bo jest wielofunkcyjny:) Tylko że sporo miejsca zajmuje, nawet po złożeniu jest sporych gabarytów.

Gość LaRo
Izimm - dziękuję :) Ale rozumiem, ze po złożeniu mieści się Wam do samochodu? (my mamy wersje combi) bo to dla mnie ważne. A co jest lepsze? Paski czy amortyzatory? czy może nie ma różnicy? I kupowałas w sklepie czy na Allegro?

Gość Czerechowa
GattaLuna -> no pewnie - lepiej kupic snobistyczny super wózek za 3 tysie i najlepiej jeszcze metke zostawić. Zresztą te za 3 tysie wygladaja częsciej gorzej niz czołgi....

Gość ocet
mialam podobny "czolg" i sprawdzil sie swietnie.dziecko ma wygodnie,duzo miejsca( nawet w zime gdy jest cieplo ubrane) ,dobrze sie prowadzi nie tylko po lesie ,ale i po chodnikach rowniez. w zime(zaspy sniegu) tez spisal sie swietnie.wada to spore rozmiary,ale w sumie wart polecenia.

Gość ocet
zapomnialam dodac> podstawa to pompowane kola.

Gość LaRo
Ocet - rozumiem, że chodzi o lekkośc prowadzenia wózka i wygodę dziecka? odnośnie kół.

Gość ocet
tak ,dokladnie.

Gość LaRo
Ja się chyba w takim razie zdecyduję. Nie mam za dużo kasy a chciałabym cos funkcjonalnego i żeby oczywiście maluchowi było wygodnie i bezpiecznie. Kupowalas w sklepie?

Gość ocet
ja kupowalam w sklepie,ale wtedy nie mialam internetu :) i zaluje..teraz poszłabym do sklepu,znalazla model ktory Cie interesuje,przetestowala wozek w sklepie,obejrzała z kazdej strony i sprawdzila cene z allegro-czasem jest sporo taniej na all.

Gość LaRo
No super pomysł :) Pewnie na Allegro będzie taniej bo to od producenta często jak widzę są. No bardzo Ci za pomoc dziękuję :)

Gość LaRo
No Gosia - możliwe. Ale wypasione wózki z tego co wiem szczęścia w rodzinie nie gwarantują?

Gość Pytająca przyszła mama
No to ja też wybieram szczęśliwe.... A ambicje z bogactwem nie zawsze wiele mają wspólnego. Tak jak bogactwo z rozumem jak się właśnie okazało. LaRo - ja też zastanawiałam się nad takim wózkiem i tak jak Was tu czytam to też chyba taki kupię.

Gość LaRo
No ja na pewno zajrzę jeszcze do sklepu tak jak radziła Ocet, ale pewnie tez kupię. Oczywiście zadzwonię wcześniej i zamówię ten z pompowanymi kołami.

Gość LaRo
tak widziałam - no mnie sie akurat podoba

Gość Pytająca przyszła mama
No wiecie - wygląd to już chyba jak we wszystkim - kwestia gustu. Mnie się na przykład nie podobają wysokie tradycyjne wózki, dla mnie zresztą kompletnie niepraktyczne bo ja jestem niska. A ja tez przeciez musze mieć wózek z którym sobie poradze.

Gość Czerechowa
Tak naprawdę to wydaje mi sie, że nie tyle o wygląd tu powinno chodzić moje Panie drogie, co o wygode dziecka i samą funkcjonalność wózka. Więc rada "weź się rozejrzyj jak one na ulicy wygladają" to taka chyba do niczego trochę jest.

Gość Serenatka
Ja mam podobny - tez na pompowanych kolach i moim zdaniem jest jak najbardziej funkcjonalny.

Jak dla mnie ok - nie wiem dlaczego się czepiacie... że tani? Przeciez to od producenta - wyraźnie napisane. Gdyby ten sam wózek miał tu cene 2 tys. to wyglądałby lepiej?...