Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aazz

przygotowania do ślubu i wesela

Polecane posty

Gość aazz

jak idą u was przygotowania do ślubu? macie piosenkę na pierwszy taniec oraz na podziękowanie dla rodziców? czy stresujecie się bardzo?

Gość aniutek263
kiedys nie pomyslalabym ze to bedzie taki stres, zawsze sie smialam z tego, a teraz sama przygotowuje sie do slubu i na pol roku przed ja nie moge spac i jesc, Moze jak juz bedzie wszystko zalatwione to mi to przejdzie. Mysle ze sie ludze :P

Gość sane_ercia
Piosenka na pierwszy taniec jest:) Natomiast jeśli chodzi o podziękowania dla rodziców - jak dla mnie wydaje się to zbędne, robione pod publiczkę. Rodzicom podziękujemy po weselu, nie przy wszystkich, na pokaz

Gość ale histeryzujecie ja
mam slub za 5 mies i do glowy by mi nie przyszlo stresowac sie i nie spac po nocach czym tu sie stresowac ?? nie rozumiem was sa wazniejsze i pilniejsze sprawy zycia codziennego zeby zaprzatac sobie glowe slubem i weselem odleglym o kilka mies o piosence na 1 taniec w ogole jeszcze nie mysle jest to ostatnia rzecz w kolejce do zalatwienia czy rozwiazania podobnie jak zaproszenia wodka i cala ta weselna otoczka

Gość GGT,U
jakbym dostała zaproszenie od ciebie tydzien przed weselem to bym cie olała

Gość aniutek263
no to tylko pogratulowac opanowania, Ja jak moze znajde wkoncu sale to sie opamietam:)

Gość ale histeryzujecie ja
GGT,U widac nie umiesz czytac ze zrozumieniem dla mnie sa to sprawy podrzedne tak glupie ze nie rozumiem czym sie tu przejmowac i zaproszenie slubne w planach mamy rozwozic 3 mies przed slubem a nie na tydzeien przed tylko my nie robimy z tego histerii i nie komplikujemy sobie zycia Nie chodze calymi dniami i nie rozmuslam o tym wszystkim

Gość prinzesska27
My mamy slub za 2.5m i podchodzimy na luzie. Sukni nadal nie mam,garnituru i obraczek tez. Pojutrze Jade za suknia bo czas leci...