Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulettaa

Czy kobietom,ktore chcialyby byc ciagle utrzymywane przez faceta nie jest glupio

Polecane posty

Gość paulettaa

Mi by bylo strasznie glupio jakbym byla utrzymywana przez faceta. jakbym tylko lezala i pachniala a moim jedynym zajeciem byloby wydawanie forsy. Czulabym sie beznadziejnie, jak TOTALNY NIERÓB, PUSTAK i LEŃ. Czy takie kobiety tak o sobie nie mysla? Nie wstydza sie? I czy faceci takich laske tego nei widza ze utrzymuja darmozjada?

Gość don pedro de la rosa
jak jest seks to im nie przeszkadza, a jak jeszcze strzela fochy, to facet musi być idiotą żeby ją utrzymywać

Gość paulettaa
Nie wiem ile facet by nie zarabial to ja i tak musialabym pracowac, nawet zarabiac malo ale wiedzialabym,ze daje cos od siebie,ze sie staram, ze nie pozwole siebie sama utrzymywac w calosci i prosic faceta nawet o kase na podpaski czy tampony.. Masakra

Gość fgbfv
pozniej sie okazuje ;) i chlop rzuca taka leniwa cizie

Gość zapewne nie bo sa ludzie
normalni i sa nieroby i pustaki ktore nie widza nic zlego w swoim zachowaniu

Gość pedro de la rosa
zemsta za buzki

bycie utrzymanka ma podstawowa wade - zniewala. ale bardzo duzo malzenstw - opartych o tzw. tradycyjny podzial rol - to niestety nic innego jak takie ubezwlasnowlnienie - tyle ze usankcjonowane prawnie

Kompletny głąb i nierób nie wie, że taki jest i żyje na koszt faceta, budząc się z ręką w nocniku, jak facet sobie zmieni, bo zazwyczaj w parze z taką postawą idzie kompletny brak zainteresowań i niesamowicie nudne usposobienie.

Gość Mowmilady
Nie wiedze w tym nic nienormalnego, ze kobieta chce zostac w domu. Czesto taka decyzja jest podejmowana wspolnie przez partnerów. Nie kazdy chce sie spelniac zawodowo tylko dbac o dom, czy zajmowac sie swoim hobby. Ja np. studiuje obecnie medyczny kierunek i nie chcialabym pracowac na pelny etat pozostawiajac dom "pustym" a powiedzmy przyjmowac od czasu do czasu pacjentów...:)

Gość nie utrzymanka...
ja przed urodzeniem dziecka pracowałam-zarabiałam marnie bo ok 1800zł, teraz mój facet pracuje,ale ja nie bo opiekuje się brzdącem. Nie proszę się o kasę na tampony bo mamy wspólne konto a co za tym idzie to 2 karty Płatnicze do jednego konta :) nie uwaźam, że leżę i pachnę... Przecież zajmuję się dzieckiem, domem, obiadami, rachunkami itp. To też jest obowiązek! A w weekendy jeszcze studiuję! W domu zawsze jest obiad i idealny porządek jak mój mężczyzna wraca z pracy... A fakt że on zarabia 5x tyle co ja to tłumaczy fakt że ja zajmuję się domem, a on pracuje... Nie nazwałabym się jego utrzymanką- odwalam codzień kawał dobrej roboty!