Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miamiiiiaaaa

CO POWINNAM ZROBIĆ?

Polecane posty

Gość miamiiiiaaaa

mamy za kilka dni pierwszą rocznicę. Rozmawialiśmy o tym chwilkę i rzuciłam propozycję aby zrezygnować z głupkowatycxh prezentów i skupić się raczej na miłym spędzeniu czasu. I oto pytanie - czy ja coś powinnam organizować? czekać aż On coś zorganizuje? Coś zasugerować? Dać Mu się wykazać? jako mężczyźnie? Mamy zaplanować coś razem? Jak myślicie?

Gość miamiiiiaaaa
myslalam o zabawie analnej tak jak to robie codzinnie pod koldra ale czy go to nie przerazi

Gość miamiiiiaaaa
Wyżej oczywiście podszyw.

Gość tooffy
jeszcze nie spotkalam faceta z inicjatywa.

Dokładnie sama coś zorganizuj, bo inaczej będziecie siedzieć w domu i będziesz się wkurzać, że macie rocznice, a robicie to co zwykle, czyli dom:O Faceci nie potrafią organizować romantycznie czasu, dla nich to wszystkie dni takie same:P Ja jak np chce iść do kina to mówie o tym mojemu, bo on w życiu by się nie domyslił, albo sam by nie zaproponował:P Facetom nawet ogólniki nie pomagaja, czy rozmowy, trzeba im jak krowie na rowie "chce iśc na kolacje", "chce iśc do kina" inaczej nie zrozumią.:O Takie to nasienie:P

Gość miamiiiiaaaa
No, no, widziałam kiedyś to zdjęcie. :P Mój czasem ma inicjatywę. Sama nie wiem jak to jednak powinno wyglądać. Bo ja coś zaplanuje, a jak On też coś zaplanuje? Dajmy na to oboje coś zarezerwujemy? Albo inna sytuacja - nie zaplanuje żadne z nas? :D Albo zaplanujemy razem i nie będzie efektu niespodzianki. :P A można by gdzieś wyjechać, akurat rocznica przypada w niedzielę...