Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odliczam dni

Po ilu dniach przestaliście kochać?

Polecane posty

Gość M.I.R.A.M.E
Mi to zajęło ponad 2 lata, ale to on mi w tym bardzo pomógł :o Zabawił się mną, pograł na uczuciach, wykorzystał i wielokrotnie okłamał. Później stwierdził, że nie lubi mojej rodziny, że nic by dla mnie nie zrobił, bo mu się nie chce! Okazał przy tym totalny brak szacunku, krytykując moje zachowanie, ubiór, makijaż, a nawet sposób życia! Jakby wcześniejsze lata miesiące nic nie znaczyły. I tak się odkochałam :) Zrozumiałam, że wcale go nie znam, że to całkowicie obcy człowiek. Kiedy widzieliśmy się ostatni raz nie mieliśmy nawet o czym ze sobą rozmawiać. Nawet nie miałam ochoty spędzać z nim czasu, a przecież wcześniej tak tęskniłam. Zrozumiałam, że to nie była miłość, a obsesyjny lęk przed samotnością. Teraz wierzę, co ja piszę: WIEM, że bez niego będzie mi lepiej i znajdzie się jeszcze ktoś kto mnie pokocha, będzie szanował, a ja odwzajemnię to uczucie :)

Y? Jeśli się kogoś kocha, tak naprawdę, to chyba na zawsze, hm? U mnie właśnie mijają 4 lata.

Gość IMO13717
Rokk - dam Ci dobrą radę: Wklej swoje nagie fotki - powrawi Ci się humor. A jeśli nawet nie, to przynajmniej poprawi się on MNIE! :P

Gość fiolkowy zawrot glowy
mija 5 lat ......

Gość odliczam dni
m.i.r.a.m. kurcze pocieszajace jest to co napisalas, ale jednak i tak zajelo ci to 2 lata.. ;/ co ciekawe, my kobiety chyba tym mocniej tesknimy i kochamy kiedy oni sa jeszcze bardziej nieczuli i bezlitosni.. taka nasza dziwna natura :(

Gość IMO13717
odliczam dni "co ciekawe, my kobiety chyba tym mocniej tesknimy i kochamy kiedy oni sa jeszcze bardziej nieczuli i bezlitosni.. taka nasza dziwna natura" BULLSHIT! Naukowo udowodnione jest, że facet trudniej okazuje uczucia, ale dłużej się odkochuje. U kobiet jest odwrotnie - krótko, intensywnie i CIACH! Zero uczuć.

Gość bla...........................
blabla

Gość bla...........................
blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla blablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla

Gość stuck stuck stuck
,,Naukowo udowodnione jest, że facet trudniej okazuje uczucia, ale dłużej się odkoch*je. U kobiet jest odwrotnie - krótko, intensywnie i CIACH! Zero uczuć." Zgadzam się z tym,że większość facetów z trudem okazuje uczucia, ale czy dłużej się odkochuje? Tego nie wiem, facetem nie jestem, ale myślę, że to zależy od człowieka, a nie od płci ;) Ale ja zawsze kochałam długo i bardzo intensywnie, a później to ciach :o Wielkim plusem w moim przypadku był brak kontaktu, ale zawsze coś zostawało w sercu, rany w postaci wspomnień :(

Gość odliczam dni
Sadze, ze z tym odkochiwaniem sie zalezy od charakteru i wrazliwosci czlowieki,a nie plci. Ja naleze do wrazliwcow, wiec idzie mi to powoli ...

Gość iiiiiiiii1986
mi przy pierwszej miłości zajęło ponad 3 lata. potem było kilku bliższych znajomych, o których ten pierwszy był zazdrosny. po tych 3-4 latach zaczęło mnie to strasznie bawić, bo to on zerwał . faceci...

Gość odliczam dni
ała boli, to fizycznie boli, tak chcialabym sie bardzo do niego przytulic ;(

Gość juuuuuuuuuula
ja jak ktoś tam wcześniej wspominam kilka zajefajnych tygodni z kimś już od 11 miesięcy... i ciągle analizuje, ciągle zastanawiam się dlaczego, nawet obwiniam siebie do tej pory, bo w tym wszystkim zabrakło szczerości... no a czteroletni związek, a raczej jego rozpad spłynął po mnie jak woda po kaczce...heh... najgorsze jest to, że niby pojawiają się inni, niby spotykam się z kimś od czasu do czasu ale zwykle na jednej..no góra dwóch "randkach" się kończy...a o seksie z nimi to już w ogóle nie ma mowy, zero pożądania... czemu? bo nie są tacy jak on... paranoja normalnie

Gość Elliot
Bywa w życiu, że pojawia się ktoś nowy.. kogo pokochamy.. komu zaufamy.. i wiemy, że chcemy z nim spędzić życie.. Ale to nie znaczy, że zawsze do końca uda nam się zapomnieć o kimś, kogo kiedyś wcześniej bardzo kochaliśmy.. To po prostu jest tak, że ta nowa osoba powoli wprowadza się do naszego serca.. zajmuje w nim pokoje... Ale jeden.. gdzieś głęboko schowany.. i tak pozostanie dla tej poprzedniej miłości.. Tak czasami bywa..

Gość odliczam dni
mnie najbardziej rani fakt, ze jestem dla niego zerem.. nic zlego mu nie zrobilam, rozstalismy sie z powody klotni, ja po zakonczeniu zwiazku probowalam byc mila dla niego, bo po co byc chamskim itp jesli sie kogos kocha przez 2 lata, ale on jest zwyklym chamem i chyba cieszy sie jak mi powie cos przykrego :(

Gość tesknie zaa nimm
tez tak macie, ze z tej tesknoty robicie wszytsko zeby tylko z nim porozmawiac? zagadujecie o byle pretekst.. bylyby uslyszec jego glos? :( on nie chce ze mna rozmaiwac

Gość odliczam dni
ja mam czasem tak, ze chce sie odezwac, ale sie powstrzymuje.. raz tak sie zgadalismy i byl seks..niby potem sie zeslzismy, ale powody dla ktorych sie rozstalismy wrocily i teraz nie rozmawiamy ze soba..

Gość Logan DeLuca
Czesc. Ja jestem w Twoim wieku, mam 20 lat i w pazdzierniku rozstalam sie z chlopakiem z którym byłam 3 lata. Zostawil mnie dla innej, bolalo niemilosiernie... przez niego zawalilam pierwszy semesrt studiow, bo udawalam, ze nic sie nie dzieje i szalalam po dyskotekach etc, chociaz moje serce rozrywal bol... teraz jest pol roku po tym, mam juz kogos nowego, na kim bardzo mi zalezy. Na codzien nie tesknie za Nim, nie czuje nic do niego, ale czasem przychodza takie chwile, ze slucham "naszych" piosenek i placze. Nie wiem, jestem pewna ze go nie kocham juz, ale nie wiem czy uda mi sie calkowiecie te uczucia do niego z siebie "wyprac". Trzymaj sie cieplo, zajmij sie czyms, ale nie szalej za bardzo, bo ja tak robilam i niestety nie wyszlo to na dobre. Jestem z Toba :)

Gość odliczam dni
Witaj, to, ze dalas sobie z tym rade, ze mas zkogos komu teraz mozesz zaufac to dla mnie jednak jakies pocieszenie. Ja poki co przezywam bardzo nasze rozstanie, ciezka jest mysl, ze nie ma sie teraz osoby ktora byla dla nas oparciem, nie ma sie do kogo przytulic.. :( mi tez kiepsko idzie nauka, zawalam coraz badziej, ale jakos nie moge sie skupic na niej, gdy mysle o nim;/ boje sie, ze tera znikomu nie zaufam i bede sama..

Gość tesknilam ze 2 lata
teraz jeszcze po tym czasie sie cos tli..

Gość ulalala la
ja juz 5 miesiecy tesknie ;/

Gość nigdy nie przestalam
ehh;/