Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odliczam dni

Po ilu dniach przestaliście kochać?

Polecane posty

Gość odliczam dni

Obudziliście sie pewnego poranka i stwierdziliscie, ze przestalo boleć, nie tęsknicie, że wszytsko jets ok. Ja czekam..

Gość 1234aa
po ilu dniach ?? ja moge spytac po ilu latach minely 3 lata a ja dalej kocham

Gość hghth
po mniej wiecej 3 latach mi minelo

Gość odliczam dni
ja juz 2 miesiące.. z czasem jest nawet gorzej, bo zapomina sie dlaczego sie rozstaliśmy i mysli sie tylko o tych dobrych chwilach..

Gość 1234aa
to jak zapomniec jak sie wie ze ta 2 osoba tez dalej kocha

Gość on_miał_kieszeń_pełną_liści
Mnie po 2 i pół roku coś takiego.

ja po pół roku zapomniałam, mój obecny facet zapominał o byłej (wg niego) jakieś dwa lata. martwie sę że do tej pory ją wspomina

Gość odliczam dni
Nigdy nikogo tak bardzo nie kochałam, moja pierwsza poważna milość, 2 lata razem, jestem młoda mam 20 lat i brak mi w tym temacie doświadczenia. nie wiem jak się zachować, bo razem nie będziemy, jak sobie radzić z tesknotą? najgorsze jest jak każde miejsce, program w tv, kupiony głupi kwiatek przypominaja JEGO :(

Gość gfgiuhi
po 2 latach traumy i wielu szalenstw

znajdź stałe zajęcie, coś co polubisz, czym możesz zająć myśli, staraj się nie myśleć, kochamy to o czym myślimy, ty o nim myślisz, więc zapełnij sobie cały czas żeby tylko nie mieć czasu na myślenie.

Gość odliczam dni
zajęć mam sporo, nauka, spotkania ze znajomymi, weekendy jakas impreza w gronie przyjaciół, w tyg raz kiedys jade pojezdzic konno, zakupy, nawet wieczorem staram sie dlugo siedzec w lazience i zajmowac jakimis upiekszajacymi glupotami byleby nie lezec bezczynnie w lozku.. ale sa wieczory, sa noce.. ciezko wtedy

rozumiem cię kochana, ale im mniej myślisz tym lepiej dla Ciebie, wspominaj go miło jeśli już, nie mów o nim źle nigdy, zobaczysz że będzie dobrze, w końcu przejdzie. A i nie szukaj sobie nikogo bo w kółko będziesz porównywać innych do niego

Gość odliczam dni
a to nie jest tak, ze nie mysląc o nim "przekładamy czas opłakiwania", bo ja mialam tak 1 miesiac i tak bardzo nie tesknilam, glownie brala gore zlosc i powody dlaczego sie rozstalismy. teraz jest gorzej, bo zapominam co bylo zlego, a wiosna dodatkowo przypomina te dobre chwile..wszedzie pary itp :(

Gość IMO13716
Jeśli pytanie zawarte w temacie kierowane jest do kobiet, to "dniach" powinno zostać zmienione na "minutach".

Gość Zonnia
To normalna reakcja, że zapomina się to złe, ale miłość leczy się miłością. Nie ma innego lekarstwa ___________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość odliczam dni
czyli co.. średnia to 2 lata? 2 lata... sporo.. wecie są dni, gdy czuję się pełna sił i w sumie w ogóle nie tęsknie, ale wystarczy jakis mały szczegół, samach, miejsce, słowo.. a ja jestem bliska płaczu :(

Gość odliczam dni
*zapach

ja faceta z którym spedziłam tydzien do tej pory nie moge zapomniec a mineły juz dwa lata, a po rozstaniu z moim byłym z ktorym byłam ponad rok prawie wogole nie cierpiałam wiem ze to dziwne ale....

Gość odliczam dni
z czasem powinno byc lepiej, a jest gorzej, cala rodizna pyta sie co poslzo nie tak, kolezanki zakochane w swoich chlopakach nie zabardzo wiedza co mi poradzic, jak poznaje jakiegos mezczyzne to poprostu nie mam ochoty na flirt, nie interesuje mnie to.

Gość IMO13716
Autorko przeczytaj uważnie dwa slowa jakie Ci napiszę, zastanów sie nad nimi i odpowiedz na swoje pytanie. Oto te słowa: "DWA MIESIĄCE".

Gość odliczam dni
ja zdaje sobie sprawe, ze to jednak za ktorki czas, ale jak juz wspomnialam jest to dla mnie nowa sytuacja, czuje sie zagubiona, ciekawa jestem jak dlugo mozna tesknic dlatego tez spytalam, interesuje mnie tez co mozna zrobic by w miare zalagodzic bol i wrazenie ze stracilo sie cos bardzo cennego

Gość odliczam dni
i czy inne osoby przezywaja tak samo rozstanie, czy jest pewien "chemat" lub "etapy" przez ktore trzeba przejsc by sie pogodzic z ta sytuacja...

Gość IMO13716
Etapy? -Smutek -Złość -Obojętność Czas zależy wyłącznie od Twojej psychiki/uczuć.

Gość odliczam dni
u mnie jest troszke widac inaczej: -zlość -zadowolenie )ulga, ze brak stresów) -smutek, żal -tesknota, ból i rozpacz -idealizowanie jego i anszego wspolnego życia nie wiem co mnie czeka dalej ;/ kazdy watek przeplata sie oczywiscie mniej lub wiecej, nawet sa dni, ze jest bardzo dobrze, a pozniej dół jakiś

Gość IMO13716
Laska, Ty jesteś jeszcze na etapie "smutku". Złość będzie później, a długość tego epizodu zależeć będzie od paru czynników związanych z waszym 'związkiem'. Obojętność nastąpi gdy się wyleczysz, czyli chuj wie kiedy...

Gość DiNan
idzie 4 tydzień od rozstania... coraz bardziej mi go brakuje... codzień o nim myśle...

Gość mllll
Moja byla zapomniala o mnie po jakiejs godzinie:)

Gość htutyhj
Imo od jakich czynników zależy ten drugi etap? Rozwiń myśl.

Gość jhljhjhljhljdfh
ja od 8 miesiecy nie moge zapomiec. Kochane napiszcie skoro sie kochacie (oboje)a nie mozecie byc razem co jest tego powodem????

Gość odliczam dni
widze, ze niestety ten czas wolno płynie i nie łatwo przestać tęsknić. Mój były obrał technike, by mnie znienawidzec bo tak jest łatwiej, sam mi to powiedział. To boli, bo ja nie umiem nagle udawac ze sie nie znamy, gdy mijam go na ulicy.. jego wybór. Ja sobie dam rade i zachowam szacunek do tego co bylo, sadze ze to faktycznie ciezsza droga ale bardziej ludzka.