Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejka szmejka

Czy wiecie że Carre lubi łatwo dawać dupy?

Polecane posty

Gość hejka szmejka

..

Gość hejka szmejka
można można- można trudno dawać dupy lub łatwo.

Gość hejka szmejka
a ty lubisz łatwo czy trudno dawać dupy?

Gość hejka szmejka
no widzisz czyli ty dajesz trudno dupy a carre łatwo

no właśnie nie daje trudno bo nie daje wcale :P Trudno dawać tzn dawać ale trudno dlatego zapytałam jak to jest robić trudno?

Gość hejka szmejka
małablondynka przecież ty już dawałaś dupy:P

Selekcja :D Biorę poniżej 10cm żeby nie było że łatwa? Hahhaha Ja pierdole co za łosie zakładają takie tematy :D Ale już myślałam że odpisze że trudno to znaczy że trzeba pochodzić- to chociażby można byłoby zwalić na mohera, tak to po prostu prawik co nie widzi różnicy między dawać a dawać.. każda DAJE :D No kurde kobiety są straszne bo jakby nie patrzeć to każda DAJE :D :D :D Weźcie idę się pochlastać 🖐️

Gość hejka szmejka
przecież dawać dupy to uprawaic seks a nie seks analny, a ty nie jesteś chyba dziewicą

Gość hejka szmejka
normalnie czyli jak ??/ przeceiż ta większości uprawai seks to łatwa a ta co wybranym to jest trudna.

Normalnie czyli "uprawia sex" no już w przypadku Twojego tematu można dopuścić normalne "jest łatwa". Ale daje dupy to albo pochodzisz z plebsu że masz takie szambo w buzi przy mówieniu o sexie ( wiem pisaniu ale wiadomo ocb) albo chodziło Ci o sex analny i użyłaś dosłownego jego znaczenia żeby dzieci neo nie musiały szukać w google

Gość hejka szmejka
co to jest plebs???

Gość powiedz mi proszę
nie chcę znać twoją wersję. powedzmy wprost dawać dupy to ppuszcanie się.Nie słyszałaś nigdy takiego okreslenia? a normalnie kto robi to z miłości to uprawia seks.

patologiczne środowisko, nie słyszałaś nigdy takiego czegoś? Określenie słyszałam .... jak dzieci nie umiejące inaczej się wyrażać " dajesz dupy za talerz zupy" :D No proszę Cię, zakładasz temat chcąc kogoś obrazić to zrób to chociaż z klasą a nie zniżasz się do niższego poziomu niż próbujesz pokazać że ktoś reprezentuje Żeby nie było... ja nie piszę tego z pełną powagą :D

Gość hejka szmejka
tak tylkoże ja wypowiadam się właśnie w jej języku, typu powineneś umoczyć jej nazywanie seksu, albo upaść na cipe, itd Ja zakładam temat taki ale jakie ona zakłada http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4792280

Rozumiem że lubisz się zniżać do poziomu osób o których sądzisz że nic sobą nie reprezentują? No skoro tak to zwracam honor :D A tak w ogóle to co Cie to obchodzi w jakich okolicznościach inni uprawiają sex? I czy naprawdę myślisz że kogokolwiek innego to obchodzi? No i jeszcze kwestia "dawanie dupy to puszczanie się" czyli jakby nie patrzeć wynika z tego że jest się po prostu łatwym czyli nie można dawać dupy trudno. Napisałaś że ona daje dupy łatwo a ja daje dupy trudno ale ja jestem w prawie 7 letnim związku więc mam rozumieć że też się puszczam chociaż robię to ze swoim facetem? Mieszasz dziewczyno mieszasz, takimi prowokacjami kariery na kafe nie zrobisz :D Gdyby nie Twoje ŁATWE dawanie dupy nie wzięłabym udziału w tak pojebanej dyskusji. A teraz idę spać, dobranoc 🖐️ :) :) :)

Gość hejka szmejka
tego że jest się po prostu łatwym czyli nie można dawać d**y trudno. Napisałaś że ona daje d**y łatwo a ja daje d**y trudno ale ja jestem w prawie 7 letnim związku więc mam rozumieć że też się puszczam chociaż robię to ze swoim facetem? Mieszasz najpierw przeczytaj ze zrozumieniem :D bycie w związku to nie dawanie dupy, tylko uprawainei seksu a ja napisałem że seks z miłości czyli romans to jest uprawaine seksu itd. No i najśmieszniejsze że napisalas że się się puszczsz, a puszczanie się się seks z kilkoma a nie z jednym no i nie w związku czyli takie seks bez uczuć.