Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zukammmpracy

Szukam pracy w Warszawie : ma ktoś dla mnie jakąś oferte?

Polecane posty

Gość zukammmpracy

21 letnia dziewczyna ,samotna (dyspozycyjna) bez zadnych zobowiązan , wyksz srednie :)

Gość powaznie mówię
Podaj mi rozmiary biustu i innych parametrów.

Gość z wykształceniem średnim
to co najwyżej do marketu na kasę się nadajesz dziewczyno... bo chyba seks oferty nie bierzesz pod uwagę ( mam nadzieję ) ?

Gość zukammmpracy
Nie . Nawet sobie tego nie wyobrazam ,znam jedna osobe ktora sprobowala seksu za kase a teraz jej odbiło :O. Na studia dopiero w pazdzierniku sie wybieram.

Gość hhfhffhfhwww
witam jestem znanym i cnionym rezyserem filmow jak jestes ladna dam ci szanse zainstniec w szolbiznesie pisz na : wyruchaneprzezpsy@o2.pl zaznaczam ze tworzymy poruszajace filmy gdzie kazda atorka ma wlasne 5 minut

Gość zukammmpracy
daruj sobie. Pytam serio gdzie mozna dostać jakąs prace? Codziennie przeglądam ogłoszenia i non stop to samo. Telemarketing - pracowalam w takiej firmie 2 tygodnie , durne szkolenie i męczarnia Ankiety telefoniczne - tu byłam przez kilka miesiecy , milo wspominam ten czas , fajna ekipa , lekka praca, dowolny grafik i dobrze platna - niewielka firma pewnie dlatego :) Ale projekty sie skonczyly i narazie cicho... Pracowalam tez w ...magazynie :D - pensja 2400 do reki , nie bylo zle ale... poza Warszawą , przesiadka z metra w tramwaj , potem w autobus podmiejski - razem godzina ,poltorej drogi i często nocne zmiany :O

Gość kibol staruch-kij mu w oko
jeśli jese wygledna możesz do czasu znalezienia konkretnej pracy zarabiać jako hostessa na targach czy promocjach. :)