Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sally Brown

Co to za mania z tym publicznym pokazywaniem piersi?????

Polecane posty

Karmiące matki w najmniej oczekiwanym momencie i dowolnym miejscu wyciągają na wierzch cycki i karmią. Gdyby na wierzchu pojawiła się pierś kobiety nie karmiącej ludzie byliby oburzeni. a karmiącej? mam wrażenie, że to wręcz moda na robienie tego w jak najbardziej publicznych miejscach i mnie to denerwuje. Też jestem kobietą, ale to jest intymność, z którą chyba nie trzeba sie tak obnosić. mnie krępuje patrzenie się na to.

Gość offerama!
a niech pokazują, mnie to podnieca

Gość 335423235
chyba by przeszkadzało, ale na szczęście nigdy tego nie widzialam

Gość stop z piersiamii
mnie tez to wkurwia :O Niedlugo zaczną sikać w krzakach i na ulicy :O masakra , nie kazdy chce ogladac cycki .

a ja widuję w parku, w supermarkecie, no i w domach znajomych (czy to taki problem wyjść do drugiego pokoju?). a dzisiaj przeczytałam artykuł o kobiecie, która była oburzona, bo wyproszono ją z muzeum, gdzie w sali wystawowej usiadła i karmiła dziecko.

Gość Rozdarta Sosna
Żadna mania, jak trzeba nakarmić to się karmi, a pogoda ładna, to czemu nie na dworze? Ludzka rzecz.

Gość stop z piersiamii
to dlaczego nie mozna pokazywac cycków bez karmienia? Dlaczego ekshibicjonisci nie mogą pokazywac penisów innym ?? To tez ludzka rzecz :D:D W dupach sie wam poprzewracalo , niedlugo zaczniecie rodzić na przystanku autobusowym kur...

Gość wolność tomku
w swoim domku więc jak idziesz do znajomych licz się z tym że w swoim domu z karmieniem ukrywać się nie muszą, jak ci nie pasuje to ty wyjdź.

Gość stop z piersiamii
autorce chyba chodzi o publiczne karmienie. Tez to niestety widze, siedze sobię w parku z chłopakiem a naprzeciwko mnie rozsiada sie matka ,wyjmuje cyca na wierzch i jest z siebie zadowolona :O

Gość wolność tomku
uważacie , że matka karmiąca musi być zamknięta w domu ? nie może wyjść na zakupy? a jeśli w parku dziecko zrobi się głodne to ma biegnąć z wrzeszczącym dzieckiem do domu? wtedy założysz temat, że widziałaś wyrodną matkę. karmienie jest naturalną czynnością, zawsze kiedy widzę karmiącą matkę ona ukrywa swoje piersi i trzeba się patrzeć żeby je zobaczyć, także może nie gapcie się na te matki to wa cycki nie będą gorszyć, głupie pizdy

mi to nie przeszkadza, chcociaz jak moj maz na to patrzy to nie jestem zadowolona :D:D:D ale sama nie wyobrazam sobie aby karmic w publicznym miejscu albo przy znajomych (oczywiscie mi chodzi o towarzystwo mezczyzn)

Gość kkkkrzyś
O.o To ja tez będę biegal z golym penisem , no co ? Mam biec do domu zeby sie odsikać ? Zrobie to w miejscu publicznym ,w koncu jestem człowiekiem. Trzymanie moczu jest szkodliwe.

jakoś ani ja ani całe moje i wcześniejsze pokolenie nie cierpimy z powodu niedożywienia. a nie wyobrażam sobie, żeby moja mama w parku wyjęła cycka na wierzch. pory karmienia są mniej-więcej znane i można to zaplanować. a wyjątkowe sytuacje są wyjątkowe, nie o nich tu mówię, tylko o regule. o tym, że te matki uznają za normę to, że zawsze i wszędzie mogą obnażyć pierś. a co do domu znajomych - to skoro mnie zapraszają, to też pewien szacunek mi się chyba należy. ja jak ich do siebie zapraszam, to nie puszczam przy nich bąków, bo u siebie jestem. ja nie wiem, jak mam rozmawiać z koleżanką, która siedzi naprzeciwko z wielkim cyckiem całkiem na wierzchu.

uważacie , że matka karmiąca musi być zamknięta w domu ? nie może wyjść na zakupy? a jeśli w parku dziecko zrobi się głodne to ma biegnąć z wrzeszczącym dzieckiem do domu? takich tematów było już sporo popadasz w skrajność nikt nie każe matce zamykać się w domu lub uciekać do niego kiedy dziecko jest głodne co nie znaczy, że ma wywalać cyca jak leci można zrobić to dyskretniej naprawdę można

Gość oj dana dana
" mnie krępuje patrzenie się na to" - no to się nie patrz, proste :o, a może kogoś krępuje patrzenie na twoją morde? :o nie pomyślałaś?:o i jakoś nikt nie zabrania ci wychodzic z domu

Gość n o i po czo
Takie tematy nic nie dadzą ludziom brak kultury , jak napisalas . Zapraszac kogos do siebie i paradować z gołym cycem ? To tak się teraz nazywa kultura tak ? Nie rozśmieszajcie mnie. Większość współczesnych matek to idiotki , głupie flądry , dlaczego ? Kiedys za czasów komuny i wczesne lata 90 matki musiały taszczyć wielkie cięzkie wózki do autobusów Ikarus - po schodach , chodniki dziurawe itp. A teraz? Ostatnio widziałam taką lafirynde ; zrobiła awanture kierowcy autobusu bo nie podjechal pod krawężnik a wielka pani i dama musi się męczyć ... Miałam ochotę podejść i strzelić jej w pysk :O

Gość wolność tomku
tekst o tym, że dziecko ma stałe pory karmienia jest niezły, niektóre dzieci jedzą co 3h, inne co 1h a inne co kwadrans. dyskretnie to znaczy jak? w kiblu w centrum handlowym? a ty od sikania w cywilizowanym mieście są łazienki i jak nie masz problemu z prostatą do dotrzymasz do najbliższej i tam sprawę załatwisz. a wytłumacz dziecku że nie dostanie mleka bo mama cycusia ukrywa. nigdy nie widziałam żeby kobieta karmiąca wywaliła cyca na wierzch i karmiła, widziałam karmiące mamy ale ich cycków nie widziałam

w centrach handlowych akurat są specjalne pomieszczenia w parku można delikatnie się zasłonić i ja niestety widziałam takie, które jakby z premedytacją karmią tak żeby było widać jak najwięcej nie wiem czy to jakiś niemy manifest czy to je podnieca...

wolność tomku - mnie właśnie najbardziej rozwaliła kobitka, która siedziała z cycem na wierzchu na środku centrum handlowego, a kilka metrów dalej było specjalne pomieszczenie dla matki z dzieckiem, gdzie mogła spokojnie usiąść i nakarmić. ale nie, ona swojego cycka musiała pokazać na samiuśkim środeczku.