Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Don Morelo

ptasiek nastroszony jest jednym z najmądrzejszych na tym forum

Polecane posty

Gość Don Morelo

a wy zawistne i biedne polaczki jedynie możecie mu buty czyścić

Gość Don Morelo
a dlaczego inaczej? w jego wypowiedziach jest dużo prawdy, ale biedocie zamknęły się oczy i nie rozumieją sensu jego postów

To że ma takie samo zdanie jak Ty w pewnych kwestiach nie znaczy że jest najmądrzejszy. Moim zdaniem niezbyt mu wychodzi przekazywanie tego i czasem uparcie dąży do tego żeby jego zdanie to było święte zdanie. Wiele razy brał udział w durnych dyskusjach, wiele razy pisał totalnie bez sensu, wiele razy czytać się nie dało jego wypowiedzi... Taki sam poyeb jak 90% zaczernionych... Ale w sumie co mnie to, każdy ma idola na swoim poziomie 🖐️

Gość Asiczek ;))
Mała blondynkA ALE MU POJECHAłaś hehe :) masz 100 procent racji

Gość Don Morelo
a ty blondynka kim jesteś? twoje wypowiedzi też nie są idealne, nawet szkoda topika na ciebie zakładać

Spoko, za najmądrzejszą nawet się nie mam więc w czym problem? Sporadycznie udzielam się serio, sporadycznie krótko i ironicznie.. a czasami siedzę i bredzę bez sensu dla zabawy... Jak ktoś ma kij od mopa w dupie to nie zrozumie 🖐️ A ptasiek czasami fajnie ironizuje, wchodzę na temat żeby coś napisać i wiedzę że on już napisał to co chciałam :D