Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

nellii___$

Lokatorzy niechca placic

Polecane posty

dziekuje za rady bazience i pozostalym zyczliwym 馃憚 reszta moze mnie pocalowac w moj bogaty,zadbany,ty艂ek :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ale oni maj膮 dowody wp艂at
na kwot臋 1500 z艂 wi臋c jeszcze nie "odmieszkali" tych pieni臋dzy, wi臋c nie my艣l 偶e umowa to wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ale to dziwnie
na umowie 500 z艂, ale skoro on robi艂 przelewy, to ma potwierdzenia, 偶e przelewa艂 Ci 1500 z艂, wi臋c wcale tak weso艂o z tym nie jest, bo i tak mo偶e Ci臋 podkablowa膰, 偶e nielegalnie czerpa艂a艣 zyski nie zg艂aszaj膮c tego i nie p艂ac膮c podatku. Poza tym dok膮d wy艣lesz t臋 firm膮 transportow膮 z ich rzeczami? Na wysypisko? A tak w og贸le - by艂a艣 tam w og贸le, sprawdzi艂a艣, 偶e oni tam w og贸le s膮? Bo mo偶e ju偶 dawno si臋 ulotnili razem z meblami, sprz臋tami i czym si臋 da艂o? Mo偶e najpierw si臋 przyczaj za rogiem i sprawd藕, czy bywaj膮 w domu, kiedy s膮, kiedy ich nie ma i jak b臋d膮 to id藕 - ale nie sama! - i pogadaj z nimi, powiedz co masz zamiar zrobi膰 i w og贸le niech si臋 wynosz膮.

Udost臋pnij ten post

a co tw贸j radca prawny to B贸g jaki艣? to 偶e jest m膮drzejszy od ciebie nie znaczy 偶e ode mnie i b臋de sobie kim chc臋; chcia艂am ci tylko zasugerowa膰 偶e umowa to nie wszystko ale ty jak zwykle wy偶ej srasz ni偶 dupe masz! 偶egnam

Udost臋pnij ten post

liczy si臋 to co na umowie, reszt臋 pieni臋dzy sz艂o na rachunki co daje sum臋 ok.1500z艂 a rachunki mam ja,tak mi doradzil radca zysku w sumie 0 tak na smietnik ;) masz racj臋 p贸jd臋 i zobacze czy si臋 艣wiat艂o swieci sprz臋t mia艂 10lat wi臋c w dupie mam a tak na marginesie to mam gwarancje,paragon na te sprz臋ty mog臋 zglosic kradziesz,mam xero dowodu tego faceta. mi nie zale偶y na sprzecie,pieni膮dzach za czynsz,tylko niepozwole 偶eby kto艣 na mnie zerowal

Udost臋pnij ten post

no pewnie:)na prawie si臋 nieznam a ty to pewnie prawnik,lekarz,... spadaj bo i tak niemasz nic do powiedzenia

Udost臋pnij ten post

spadaj to sobie mo偶esz m贸wi膰 do swojej starej, ja sobie wypraszam!

Udost臋pnij ten post

zainwestuj w s艂ownik ortograficzny analfabetko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 phi taka bogaczka
no czyli radca powiedzia艂 to co ja w 1 po艣cie napisa艂am :D co do przelew贸w - to gratulacje bezmy艣lno艣ci, jak mo偶na robi膰 co艣 bez umowy a kas臋 na konto przyjmowa膰??? jak si臋 co艣 robi "na lewo" to tylko got贸wka, bo US wyci膮g贸w mo偶e nawet po 5 latach za偶膮da膰 0 nawet nie koniecznie odno艣nie najmu i trzeba si臋 b臋dzie g臋sto t艂umaczy膰! Moim zdaniem, jak s膮 cwani i maj膮 dowody wp艂at i umow臋 na zani偶ona kwot臋, to mog膮 chcie膰 to wykorzysta膰! :D

Udost臋pnij ten post

a mo偶ea i tak,ale na prawnika mnie stac a ich nie:) dam rade,je艣li trzeba b臋dzie to zaplace podatek i juz. Chce 偶eby si臋 wyprowadzili,i tyle

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zamknij
ryja tepa suko

Udost臋pnij ten post