Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nellii___$

Lokatorzy niechca placic

Polecane posty

dziekuje za rady bazience i pozostalym zyczliwym 👄 reszta moze mnie pocalowac w moj bogaty,zadbany,tyłek :D

Gość ale oni mają dowody wpłat
na kwotę 1500 zł więc jeszcze nie "odmieszkali" tych pieniędzy, więc nie myśl że umowa to wszystko

Gość no ale to dziwnie
na umowie 500 zł, ale skoro on robił przelewy, to ma potwierdzenia, że przelewał Ci 1500 zł, więc wcale tak wesoło z tym nie jest, bo i tak może Cię podkablować, że nielegalnie czerpałaś zyski nie zgłaszając tego i nie płacąc podatku. Poza tym dokąd wyślesz tę firmą transportową z ich rzeczami? Na wysypisko? A tak w ogóle - byłaś tam w ogóle, sprawdziłaś, że oni tam w ogóle są? Bo może już dawno się ulotnili razem z meblami, sprzętami i czym się dało? Może najpierw się przyczaj za rogiem i sprawdź, czy bywają w domu, kiedy są, kiedy ich nie ma i jak będą to idź - ale nie sama! - i pogadaj z nimi, powiedz co masz zamiar zrobić i w ogóle niech się wynoszą.

a co twój radca prawny to Bóg jakiś? to że jest mądrzejszy od ciebie nie znaczy że ode mnie i będe sobie kim chcę; chciałam ci tylko zasugerować że umowa to nie wszystko ale ty jak zwykle wyżej srasz niż dupe masz! żegnam

liczy się to co na umowie, resztę pieniędzy szło na rachunki co daje sumę ok.1500zł a rachunki mam ja,tak mi doradzil radca zysku w sumie 0 tak na smietnik ;) masz rację pójdę i zobacze czy się światło swieci sprzęt miał 10lat więc w dupie mam a tak na marginesie to mam gwarancje,paragon na te sprzęty mogę zglosic kradziesz,mam xero dowodu tego faceta. mi nie zależy na sprzecie,pieniądzach za czynsz,tylko niepozwole żeby ktoś na mnie zerowal

no pewnie:)na prawie się nieznam a ty to pewnie prawnik,lekarz,... spadaj bo i tak niemasz nic do powiedzenia

spadaj to sobie możesz mówić do swojej starej, ja sobie wypraszam!

zainwestuj w słownik ortograficzny analfabetko

Gość phi taka bogaczka
no czyli radca powiedział to co ja w 1 poście napisałam :D co do przelewów - to gratulacje bezmyślności, jak można robić coś bez umowy a kasę na konto przyjmować??? jak się coś robi "na lewo" to tylko gotówka, bo US wyciągów może nawet po 5 latach zażądać 0 nawet nie koniecznie odnośnie najmu i trzeba się będzie gęsto tłumaczyć! Moim zdaniem, jak są cwani i mają dowody wpłat i umowę na zaniżona kwotę, to mogą chcieć to wykorzystać! :D

a możea i tak,ale na prawnika mnie stac a ich nie:) dam rade,jeśli trzeba będzie to zaplace podatek i juz. Chce żeby się wyprowadzili,i tyle

Gość zamknij
ryja tepa suko