Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚlicznośćJaJedyna

Jestem bardzo ładna:)

Polecane posty

Gość ŚlicznośćJaJedyna

Cześć:) Mam 17 lat i jestem bardzo ładna:) I niby fajnie, ale powoli zaczynam mieć dosc już tych komentarzy i komplementów na ulicy... Nie mogę spokojnie przejść! Rozumiem, że się podobam, ale to zaczyna byc męczące... Co mi radzicie?

Gość ŚlicznośćJaJedyna
Chcesz zobacyć moje nagie fotki ? :)

Gość ŚlicznośćJaJedyna
Nie pokażę fotki, jestem zbyt rozpoznawalna... Proszę o mądre rady. Najbardziej mnie wkurza jak stare chłopy patrzą się na mnie i ślinią, nawet jak są przy żonach. Przecież mnie takie rozsypuj ące graty nie interesują, tylko chłopcy w moim wieku, więc czemu te stare chłopy są tak namolne jak im nie wstyd :O

Gość fordfivehundred
Pokaż fotke, a nie się przechwalasz.

po 1 marne prowo. po 2 jak bys sie nie robila na taka d***** i nie pokazywala czego nie trzeba nikt by nie patrzyl

Gość ŚlicznośćJaJedyna
Ale ja rzadko sie maluję ... W sumie tylko na dyskoteki ale wtedy to cień, tusz i błyszczyk, a tak na codzień to błyszczyk tylko... Zresztą, gdybym się malowała to bym miała specjalnie rezygnować żeby jakimś starym chłopom ich zwiędnięta marchewa się nie unosiła :O

Gość ŚlicznośćJaJedyna
szafir88 nic nie pokazuję :O Latem fakt chodzę w miniówach ale tak jak teraz np. to chodzę w dżinsach i cienkiej kurtce wiem nie wiem co takiego pokazuję.

Gość ŚlicznośćJaJedyna
jestem zawsze wygolona, chlopcom i przyjacielom to sie podoba, a ja mam na kosmetyki i inne drobne wydatki

ojejku biedna... patrza sie na ciebie zebys sie czasem nie zamknela w sobie.pomyslal by kto ze tak cie to boli a wduchu tak sie z tego cieszysz ze jakis stary pryk sie cieszy na twoj widok.... widac ze masz 17 lat

Gość ŚlicznośćJaJedyna
wazne ze juz potrafie zadbac o siebie i nie musze sie prosic mamy :) W tak mlodym wieku!

Gość maly trolek
O SLICZNOSCI jezeli potrafisz dbac o siebie to poco wchodzisz na topik KUNIU

Gość maarta_2011
do ŚlicznośćJaJedyna a moze patrzą bo jestes brzydka nie pomyslalas o tym?? kurcze ale niektóre maja tupet