Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem, że głupie pytanie ale...

Chcę zapisać się na prawo jazdy... o co pytać?

Polecane posty

Chciałam zadzwonić dzisiaj i zapisać się na kurs :) Tylko nie wiem o co pytać? wiadomo, że o cenę, czy można płacić w ratach ale co jeszcze jest ważne?

Gość tommy vercetti
czy płacisz za paliwo dodatkowo

bardzo smieszne...

Gość eh he he
no na pewno o cene, czy mozna na raty - jesli tak to jakiej wielkosci sa raty i do kiedy platne ? czy jest duzo instruktorow ? czy w weekendy tez mozna zapisywac sie na jazdy ? ile trwaja zajecia teoretyczne przed jazdami ? czy w cenie sa badania lekarskie ?

Gość eh he he
a i jeszcze mozna spytac ile kosztuja dodatkowe jazdy ?

eh ehe dziękuję za normalną odpowiedź :) Levviatan na ich stonie sa podane godziny wykładów ale dzieki ;)

czy instruktor dojeżdza do kursanta na umówioną jazdę i potem odwozi, czy trzeba się fatygować do siedziby szkoły w tym celu

a jeszcze jedno... Czy warto sie zapisywać jeśli panicznie boję się jazdy samochodem? Kiedys miałam wypadek i ledwo uszłam z życiem i teraz bardzo boje sie jezdzić. Wszyscy mowia mi zeby zapisać sie na prawko, wtedy przełamię strach... w sumie mi też się przyda prawo jazdy do pracy ale z drugiej strony bardzo się boję :(

instruktor jest z mojej miejscowości to pewnie będzie mnie zabierał przy okazji :) ma po drodze... ale bardzo się boję jazdy... Wiem, że nie każdy może być kierowcą ale przed wypadkiem bardzo chciałam jezdzić i nie bałam się ale od czasu wypadku naprawdę mam fobie... :(

Jak będziesz szła sie zapisywac to od razu wez zaswiadczenie od lekarza ze mozesz jeździc autem. Robisz to u lekarza medycyny pracy. To zaswiadczenie kosztuje do 100 chyba, czasami jest na miejscu mozliwosc zrobienia. tam gdzie ja robie trzeba bylo przyniesc zaswiadczenie od razu przy zapisaywaniu bo inaczej Cie nie zarejestruja w szkole. Zapytaj o to