Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Juanita01

Szukam klientek - AVON

Polecane posty

Go艣膰 iza Lublin
Witam jestem konsultantk膮 Avon z Lublina i okolice zapraszam do wsp贸艂pracy zawsze do ka偶dego zam贸wienia extra gratis lub je艣li chcesz zosta膰 konsultantk膮 prezent na start oraz pomoce , pomog臋 ci pozna膰 bli偶ej co i jak oraz wyt艂umacz臋 ewentualne twoje pytania, Zapraszam izabela.marta.kamela@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Witam jestem konsultantka Avon z Bydgoszczy dzia艂am w tej bran偶y od niedawna wiec wdra偶am si臋 w tajniki ;) wcze艣niej bra艂am kosmetyki od innej konsultantki i stwierdzi艂am czemu nie ;) . Je偶eli by艂a by jaka艣 ch臋tna pani z Bydgoszczy zapraszam o napisanie e-maila na adres : daria_mala89@o2.pl. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Witam nazywam si臋 Natalia i jestem konsultantk膮 Avon poszukuj臋 klijentek do wsp贸艂pracy. Jestem z okolic Gorzyc ale cz臋sto te偶 bywam w Stalowej Woli. Przy d艂u偶szych zam贸wieniach udzielam rabatu i daj臋 drobne upominki. Zapraszam dzwo艅cie nr: 661-483-123

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam.Jestem liderem z d膮browy g贸rniczej.Poszukuje ch臋tnych os贸b na konsultantk臋 Avon.Nie zwlekaj, napisz,a odpowiem na wszystkie pytania. M贸j email: speedy1@op.pl lub numer telefonu:885353267.Dzi臋kuj臋 za uwag臋.Monika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Konsultantka z 艁odzi Witam szukam klientek AVON z 艁odzi oraz Zgierza Oferuje sta艂膮 wsp贸艂prace oraz szybk膮 realizacje zamowie艅 Numer Telefonu 573-384-032 Link do mojego sklepu on-line : https://www.avon.pl/sklep/KingaWronskaLodz Pozdrawiam Kinga :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aleksandra艢l膮sk
Witam serdecznie Jestem ze 艣l膮ska ( zapraszam wszystkich z okolic KATOWICE, Bytom, Ruda 艢l膮ska, 艢wi臋toch艂owice, Chorz贸w, Zag艂臋bie czyli Sosnowiec, D膮browa G贸rnicza, B臋dzin, 呕ory,Rybnik, Jastrz臋bie Zdr贸j, GLIWICE itp) Zapraszam do sk艂adania zam贸wie艅 w moim sklepie internetowym www.avon.pl/sklep/oli/ opr贸cz GRATIS脫W mo偶esz Zyska膰 nawet 35% zni偶ki na kosmetyki niedost臋pnej dla klient贸w* ZOSTA艃 KONSULTANTK膭! zapraszam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, jestem konsultantk膮 AVON z Rzeszowa . Zapraszam do obejrzenia e-katalogu b膮d藕 kontaktu ze mn膮 w celu otrzymania katalogu papierowego. U mnie pr贸bki, rabaty, prezenty. Zapraszam 791464535

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam Pi臋kne Panie :) jestem now膮 konsultantka Avon, poszukuje klientek z okolic Bia艂egostoku, by 艂atwiej by艂o z zam贸wieniami. Oferuje du偶o nowo艣ci, PR脫BKI, darmowe katalogi czy promocje. Dla sta艂ych klientek dodatkowe profity w postaci m.in. Balsam贸w do ust, krem贸w itd. Wszystkie zainteresowane prosze o kontakt na karola66555@wp.pl lub nr gg 31458726 :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aga3779
Jestem uczciwa konsultantka Avonu z Wroc艂awia.Kosmetyki s膮 nie tylko dla Pan ale i tez dla Pan贸w.Avon posiada tak偶e w swojej ofercie odzie偶.bi偶uteri臋.Zapraszam do mnie.Probki gratisy i katalog.Dostawa jak i wysylka darmowa. agnieszkach34@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Witam i zapraszam do mojego sklepu online (www.avon.pl/sklep/aneczka233_1990)szybko i wygodnie a dostawa zawsze darmowa sa to kosmetyki firmy Avon a ja jestem Anna i jestem konsultantk膮 z ma艂opolski ( Krak贸w,Chrzan贸w,Libi膮偶,Trzebinia, Dobczyce,Raciechowice,Wi艣niowa itp.), mo偶na r贸wnie偶 ogl膮dn膮c katalog online (www.avon.pl/ekatalog). Zam贸wienia powy偶ej 50 z艂 zawsze jakis gratis opr贸cz tego do katalogu kt贸ry zawsze do艂膮czam do zam贸wienia jest jaka艣 pr贸bka:) Poszukuje r贸wnie偶 Pa艅,dziewczyn kt贸re chcia艂yby by膰 konsultantkami oraz Pan贸w kt贸rzy by chcieli sprubowa膰 w bran偶y kosmetycznej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulaaaaaaa
Witam,jestem konsultantk膮 AVON z Ostro艂臋ki.Je艣li kto艣 mia艂by ch臋膰 zamawia膰 u mnie to od 5% do 20%rabatu mog臋 da膰 w zale偶no艣ci od zam贸wienia lub od kosmetyk贸w kt贸re si臋 zam贸wi.Zawsze warto pyta膰 jaki mog臋 da膰 rabat na dany produkt przez maila ula.grochocka@gmail.com Na terenie miasta Ostro艂臋ka mo偶na odebra膰 po wcze艣niejszym ustaleniu miejsca.Realizacja zam贸wienia w ci膮gu kilku dni. Pozdrawiam i zapraszam do zamawiania.

Udost臋pnij ten post

witam jestem konsultantka avon dlatego tez szukam klijentek z okolic czluchowa mozliwa wysylka koszt wysylki do uzgodnienia przy duzym zamowieniu rabaty lub prezenty kontakt ze mna kolezanka312@buziaczek.pl

Udost臋pnij ten post

witam jestem konsultantka avon dlatego tez szukam klijentek z Bartoszyc i okolice mozliwa wysylka koszt wysylki do uzgodnienia przy duzym zamowieniu rabaty lub prezenty kontakt ze mna z.emilia9090@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PaulinaCosmetics
Witam Jestem Konsultantka z Bydgoszczy . Je艣li nie masz lub twoja dotychczasowa konsultantka nie spe艂nia twoich oczekiwa艅 napisz do Mnie napewno si臋 to zmieni zapewniam. Dbam o Moje klientki Gratisy, zni偶ki i wiele wiele innych rzeczy wyprzeda偶e mi艂a rozmowa Zapraszam .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalia_avonmaniowy
Podhale - Nowy Targ - Kro艣cienko n/D je偶eli kto艣 zainteresowany nowym katalogiem b膮d藕 wsp贸艂prac膮 z firma Avon w roli Konsultanki prosz臋 pisa膰 ;) prezent niespodzianka do ka偶dego zam贸wienia ;) natalka.avon@onet.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natka0702
Hej jestem kostutanka Avon z szukam klientek z Gdanska i okolic. Proponuje stala wspolprace z katalogiem Avon zainterewowane prosze o kontakt: E-meil: tala0702@wp.pl Gg:60568803

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Monika Avon
Je偶eli jeste艣 z Ostrowi Mazowieckiej lub okolic, chcesz przejrze膰 katalog, wybra膰 co艣 dla siebie to odezwij si臋 do mnie. Mog臋 Ci wys艂a膰 katalog w wiadomo艣ci prywatnej. Fajne promocje, du偶o nowo艣ci. Pozdr Monika, 604637762

Udost臋pnij ten post