Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meon

nie długo mija 2,5 roku a ja nadal kocham swojego eks...

Polecane posty

Gość meon

Wiem, że to głupie i nie ma szans żebyśmy byli razem ale ja po 2.5 roku od zerwania nadal coś do niego czuję. Najgorsze jest to że to on ze mną zerwał teraz od ponad pół roku ma dziewczyna a ja nadal naiwnie, nie mogę przestać o nim myśleć. Nie mamy ze sobą żadnego kontaktu, nie widujemy się, raz na kilka mscy napiszę co u niego, on jak zawsze odpisuje że w porządku i tyle. Pomóżcie mi zrozumieć i przetłumaczyć sobie że to nie ma sensu..... :( ja nie potrafię

Gość syndrom exxx
mam to samo i naprawde staram sie zapomniec, mam wspanialego faceta, ale wiem ,ze go nie kocham tylko czuje cos do tamtego :(

Gość tommy vercetti
pewnie jakby powiedział że cie kocha, to odrazu ściągnęłabys majty

Gość syndrom exxx
ja na pewno

Gość tommy vercetti
syndrom- jesteś z nim dla kasy? boisz się być sama?

Gość przecież jest już taki temat
:O A tak w ogóle to przykra sprawa :O

Gość syndrom exxx
dokladnie, boje sie / nie lubie byc sama

Gość spocony wiesiek 47
jestes zalosna!

syndrom exxx czasami lepiej jest byc samemu ja odniedawna jestem sama i jestem szczesliwsza niz przez ostatnie miesiace w zwiazku :)

Gość lnx
barbie a kto cie bzyka?

Gość meon
byłam 1,5 roku, czyli nie tak długo. Ale to że przez tak długi okres mi nadal "nie przechodzi" to już zaczyna być chore. Sama to widzę i nie chcę już dłużej się zamartwiać, chce zapomnieć

Gość tommy vercetti
a często seksisz się z facetem?

Gość moje 2 lata
U mnie minely juz prawie 2 lata od rozstania, w tym od roku nie mamy zadnego kontaktu. Kocham nadal. ale juz az tak bardzo nie przezywam. Nie mam juz napadow placzu ani nieodpartej checi zeby sie do niego odezwac. Jednak on jest w moich myslach codziennie, przez caly dzien. cokolwiek robie, mam go zawsze w myslach. Juz dawno dalabym sobie spokoj, gdyby nie to, ze mieszkamy dosc blisko siebie, mamy wspolnych znajomych i wiem, ze predzej czy pozniej sie spotkamy. I wiem, ze bedzie to bardzo niezreczna sytuacja. dodatkowo, wiem, ze on takze nie wyleczyl sie jeszcze ze mnie i tak samo jak ja proboje sie z tym uporac. Pocieszam sie tylko tym, ze mimo ze trwa to juz tak dlugo, to kiedys przeciez nie mialam pojecia o jego istnieniu, a jednak bylam bardzo szczesliwa osoba. Wiec byc moze znowu bedzie to kiedys mozliwe.....

Gość lnx
no dalej barbie pisz, jesli nikt cie nie posuwa to zaraz ci zbrzydnie ta samotnosc

Gość zajęta przez nowego pana
u mnie tez mija 2 rok, to rzeczywiscie trudne ale z miesiaca na miesiąc coraz rzadziej myslę o ex, nie jest wart ani jednego mojego spojrzenia a jednak...jak sie kochało to sie cięrpi i tyle, ja dzisiaj mam nowego partnera którego nie kocham ale bardzo lubie,uwielbiam,jest idealnym facetem ,nie wiem co będzie dalej wkażdym razie miałam satysfakcje jak mijalismy sie z ex i widziałam jego zacieta minę :) to ja go zostawiłam bo był psycholem , chociarz tyle mojej satysfakcji

Gość meon
Ja też już nie rozpaczam, czasami nawet myślę że mam to już za sobą. Niestety, za jakiś czas okazuje się że nie. Zastanawiam się co tam u niego, jak żyję, czasem po prostu jest mi brak jego obecności, porady w trudnych dla mnie chwilach i decyzjach... Głupie to wszystko wiem :]

Gość syndrom exxx
ja juz tez nie ,ale jednak codziennie o nim mysle i kiedy go spotkam ten raz na pol roku to zaraz mi serce mocniej bije, cisnienie skacze do gory , a pozniej dopiero wyje... nie wiem , po prostu to uczucie bylo bardzo duze, brakuje mi go, wiem ,ze gdybym miala zerwac z obecnym facetem to bym tego tak nie przezywala..

meon ja byłam z facetam tydzień a od 2 lat nie zapomniałam o nim chociaz przez ten czas miałam innych. do tej pory czesto o nim mysle i wogole

Gość Lifeeeeeeeeeeeeeeeee
ja tez chyba nadal kocham swojego eks mimo tego ze nie jesteśmy juz 2 lata ze sobą a ja za 3 tygodnie wychodzę za mąż i jestem w ciąży...

Gość meon
@ syndrom exxx, a to był Twój pierwszy poważny związek? bo mój tak, i tak sobie tłumaczę że po części to pewnie przez to.

Gość lnx
barbie nie odpowiedzialas ? :O

Gość syndrom exxx
nie, to byl moj drugi facet ... z poprzednim bylam 2 lata

Gość tommy vercetti
syndrom- ile seksisz się z facetem?

Gość syndrom exxx
a co to ma do rzeczy?

Gość tommy vercetti
bo robisz z faceta frajera, to chociaż ma z ciebie jakiś pożytek

Gość tommy vercetti
czy ma*

Gość syndrom exxx
nie boj sie ma , gdybym z nim nie sypiala to bym tej znajomosci tak dlugo nie ciagnela ;) jak nie ma uczucia to musi mnie przy nim trzymac cos innego