Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linomagg

LINOMAG MASC

Polecane posty

Gość linomagg

witam corcia ma odparzenia bephanten nie pomaga wiec zakupilam linomag a tam napisane jest ze smarowac tylko 2-3 razy na dzien czy ktos uzywa lunomagu przy karzdej zmianie pieluszki? a jesli nie to czym smarowac na pemian? z gory dziekuje za odp

Gość anulaaakkk
ja używam przy każdej zmianie pieluszki. przez pierwszy tydz używaliśmy sudocremu, ale masakrycznie się rozsmarowywał a później tragedia z wycieraniem pupy przy zmianie pieluchy. w szpitalu pielęgniarka poleciła linomag i używamy do dziś (synek ma w tej chwili 16 miesięcy).

hej ja smarowałam linomagiem cały dzień, przy każdej zmianie pieluchy ale nie pomagał na odpareznia, a jak zastosowałam sudocrem odparzenia zeszły od razu. Więc polecam sudocrem :)

Gość sudocrem
ja używam tylko sudocremu i na prawdę jestem z niego zadowolona, można smarować tyle razy ile razy zmienia się pieluszkę

Gość ocet
ja zrezygnowalam z sudocremu( innych kremow) na rzecz masci linomagu(jest tez krem linomag) . masc sprawdzila sie swietnie.teraz przy drugim dziecku siegam od razu po linomag.

Gość viola95
A ja jednak nie zmieniam od poł roku kremu tylko cały czas smaruje pupę,jesli oczywiscie jest taka potrzeba maścia alantan. Porównajcie sobie dzialanie i cene...Bo nie wiem czemu nie kupujemy naszych rodzimych kosmetyków.

U mnie jest tak. Sudocrem dobry, żeby zapobiegać, ale nie leczyć. Linomagiem wyleczyłam szybciutko i smarowałam przy każdej zmianie pieluszki.