Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółtodziób

Do doświadczonych pytań kilka ;)

Polecane posty

Gość żółtodziób

Jak się domyślacie o seksie z praktyki wiem niewiele i mam teraz kilka pytań do doświadczonych pań bądź panów otóż: 1) Tak zauważyłem że strasznie by mnie kręcił seks z lekka przemocą oczywiście moja dominacja itp. podobno da się wyczuć czy partnerka również tego oczekuje ,ale jakie to by były sygnały ? ..a może po prostu się zapytać ? 2) Puki co pełnego seksu z moją dziewczyną nie było i teraz też nie wiem czy to brak mojego doświadczenia jak również ciężko czy mam jednak się jej posłuchać i przestać czy jednak ostro na chama robić swoje . Puki co robię metodą kroczek na przód jak ona stopuje (słownie ,bądź po prostu blokuje/zabiera moje ręce) to mały kroczek w tył,aby po chwili ostrego całowania znowu kroczek w przód i tak do skutku tyle ,że to nieraz trwa godzinę zanim włożę paluszki do jej mokrej cipki. O ściągnięciu ubrań z jej strony niema mowy ,a próbowałem już wielokrotnie. Może za bardzo naciskam ? Dodam że znamy się lewo miesiąc(licząc od pierwszego spotkania ona nie jest dziewicą ) Oczywiście to nie jest tak ,że ja chce ją rozebrać od razu ,ale niech to będzie 10-20 min od chwili namiętnych pocałunków ,a nie kurwa godzina +. 3)Czy lepiej o seksie porozmawiać czy olać i robić swoje. Na razie w zasadzie to się o nic nie pytam tylko sam wszystko biorę ,a raczej tyle do puki ona nie przystopuje. 4) nie wyobrażam sobie żeby seks był walutą przetargową i nagrodą tylko dla mnie w naszym związku ,ale to chyba kwestia rozmowy i powiedzenia sobie o co kaman. Dzięki za odpowiedz.

Gość żółtodziób
Dodam iż pomimo że jestem mało doświadczony obecnie to jednak w przyszłości chciał bym ostrego seksu właśnie z dominacja moja tj podduszanie klapsy w tyłek ,zatykanie ust taka mała masakra z kobiety ,ale to tylko w łóżku tak normalnie to oczywiście przytulanie sranie w banie itp ;>....jak to rozbudzić w kobiecie ? ,a może to po prostu kwestia odpowiedniej partnerki bo nie wszystkie tak chcą ?

Gość ja pier ......
na czym ty się wychowałeś? kup lalke dmuchaną w sex shopie i rób z nią co chcesz bo do kobiety to ty jeszcze nie dorosłeś,....

Gość żółtodziób
up up .. Powtarzam raz jeszcze DOŚWIADCZONYCH :)