Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Judyta21lat..

zgodzić się czy nie?

Polecane posty

Gość Judyta21lat..

apropo sponsoringu.. mam 22 lata i studiuje. ostatnio poznałam pewnego faceta który ma 34 lata i mi to zaproponował.. poznałałam go przez neta. spotkalismy się już w kawiarni ,ale do niczego narazie nie doszło choć on bardzo chciał za 3 tys miesięcznie? warto? teraz jest mało takich co by zapłacili więcej chyba ,że w wawie to może i tak.. ale większość obiecuje kokosy ,a potem chce zapłacić 200 na godzine z tego co się zorientowałam choć nie miałam wcześniej sponsora 3 tys to dużo kasy dla mnie.. mam w sumie kasę ,ale te 3 tys.. to by było kuszące. a on się zgodził na zapłate z góry

Gość Judyta21lat..
poza tym mimo ,że nie miałam sponsora to swięta nie jestem . nie raz był seks bez zobowiązań.. to w sumie duża róznica w takim razie czy zrobię to za kasę? mam troche watpliwości moralne..

Gość a za 3 zł miesięcznie też się
zgodzisz? Bo że jesteś k...ą to już ustaliliśmy. Teraz ustalamy cenę

Gość Judyta21lat..
troche mi pozwala ,a troche nie bo boje się ,że przez to strace do siebie szacunek.. choć może i nie strace.. troche sie boje jak psychicznie to przyjmę ,a jestem dość wrażliwą osobą ale z drugiej strony.. i tak sypiałam wcześniej z wieloma wiec..

Gość Judyta21lat..
no za 3 zł wiadomo ,że nie ,ani za 300.. ale 3 tys to jest teraz całkiem niezła pensja w tych czasach.. gdzie bym zarobiła te 3 tys jak studiuje ? najwyżej 1,5 tys bym mogła teraz zarobic o ile wogóle bym znalazła prace bo teraz tak ciężko.. mam ciuchy i kosmetyki ,ale jak myśle jaki bym miała luksus za te 3 tys dodatkowych?

Gość fruuuu sruuuuuu
a facet jest zonaty? jesli tak to nie pakowalabym sie w to na twoim miejscu... zreszta ja wogole bym sie w to nie pakowala ale to twoja sprawa.a tak z ciekawosci jestes moze judyta k.?

Gość Judyta21lat..
nie , nie jestem judyta k. nie wiem czy jest żonaty znam go z chata jak wspomnialam wiem tylko gdzie pracuje ( może mi załatwi nawet prace kto wie) , wiem ile ma lat i jak się nazywa i nic wiecej.. jakbym sama znalazła dobrą prace to rodzice nie dośc ,że by byli ze mnie dumni to jeszcze o prace teraz nie tak łatwo.. a on nawet cos o tym wspominał ,że może mi pomóc

Gość Judyta21lat..
up

Gość jjkljnbjnbjnj
Gdybym była znów w Twoim wieku i nie była w stałym związku, to bym się zgodziła.

Gość kokardkowa
eeee tam jestes mloda 1. seks w tym wieku to cos cudownego 2. dobra kasa w tym wieku za milo spedzony czas to kolejy plus reasumujac troche poruchasz, bedziesz bywac w dobrych restauracjach, kase zarobisz i jak juz sie dorobisz to rzucisz wszystko i tyle

Gość Judyta21lat..
na to czy mnie nie oszuka nie itd nie mam 100 % gwarancji ,ale obiecał ,że zapłaci z góry więc ..

Judytka, Każdy może obiecywać, a co do czego możesz się jeszcze na Nim przejechać.. ale rób jak uważasz Twoje życie i Twoje ciało rób to co Ci serce każę tylko słusznie żebyś potem nie żałowała. :)

Gość asfascfsaf
nie rob tego!!! skoro boisz sie moralniaka, ja bym na twoim miejscu zdecydowala sie na video czat-kasa lepsza, 100 pr anonimowosci bo masz kontakt tylko z europa zachodnia , nie masz kontaktu fizycznego, tylko jezyk, musisz znac angielski. na kafe byly takie tematy, w necie sa ogloszenia

Gość tylko dla kasy to robisz
no tak, nie ma to jak dodatkowe 3 tysiaczki. prawda jest taka, ze szanujaca sie dziewczyna nawet gdyby nie miala ciuchow i kosmetykow by nie poszla na uklad za 5 tys.

Gość kiedyś to prostytucja
dziś ślicznie nazywa się sponsoring. Chcesz być prostytutką - twoja sprawa i nie zawracaj ludziom głowy. W końcu chyba nie masz się czym chwalić że dajesz za pieniądze. Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz