Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marlenka :)

POZNAJCIE MOJĄ HISTORIĘ !!!

Polecane posty

Od początku moje zycie to jeden wielki pech !!!! Wychowałam się w rodzinnie z ojciem ankoholikiem. Potem skończyłam szkołe poznałam chłopaka z którym miałam 2 dzieci ,przy drugim dziecku zdradził mnie wybierając inną kobiete,wróciłąm do matki która przez 2 lata wypominała mi że się zmarnował że on mnie zostawił byłam w deperesi .I W KOŃCU POJAWIŁ SIĘ ON. Pokochał mnie i dzieci mówiłam mam 2 dzieci czy napewno chce tego związku było cudownie dzieciaki zakceptowały go !! Teraz zaszłam z nim w ciąże mieszkam u niego jesteśmy już 2 lata . Ostatnio dowiedziałam się że nie chce dziecka jestem już psychicznie wykończona , załamana Czuje się samotnie i nachodza mnie straszne myśli . Dlaczego mam zawsze pecha nikogo nie skrzywdziłam ani nie zraniałam a taki mi los !!!!

Sorrki za błędy !!

To co tu opisane to mało nie da się tego opisać co przeszłam !!

Gość errewerrewwe
Cudowna historia.

Gość 2323323
Czy Ty wiesz autorko czym jest antykoncepcja?

Gość maaaaaalena
w strasznym skrócie to wszystko napisałaś, współczuje, że jesteś nieszczęśliwa. Wydaje mi się, że uzależniasz swoje szczęście od innych osób i to jest twój błąd.

2 dzieci chciałam ale 3 to zapewniał że panuje nad sobą ! A ja nie mogła bym usunąć dziecka !!

Matka znęcała się nademną przychicznie że mam dzieci że dałam się tak wrobić że tak skończyłam. W 2 ciąży w 5 miesiącu facet na moich oczach mnie zdradził .Tak mam dość wszystkiego jak o tym myśle chyba nie będe już śczęśliwa !!!

Jestem śilną osobą bo wychowuje dzieci mają co jeść opiekę .Skończyłam szkołę i jestem zatrudniona . Ale widziecie psychika mi wysiada pomału.