Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nellii___$

co za glupia pinda

Polecane posty

moj ojciec ma siec sklepow z eleganckimi ciuchami,biżuteria itp.poszłam dziś tam po dokumenty w dresach i adidasach wracając ze spaceru z psem. Wchodze mówię dzień dobry a ta nic,to ogladam,dodtykam a ona "w czym moge pomoc,bo unas tylko drogie rzeczy sa"przytkalo ja,wyjaśniam jej kim jestem to jej mina bezcenna.Zaczela się tlumaczyc,że ją w.dresach,tak weszlam i wogole,to ja jej na to że "te dresy kosztuja 3/4jej wypłaty.Już oczywiscie będzie pracowac do konca tego tygodnia. Czy wy też spotykacie się z czyms takim w sklepach ?

Gość kocham jenny 8787***ogra tez
Jenny to ty????

Gość kocham jenny 8787***ogra tez
weszłas z psem czy go przywiazałąs do łupa na chodniku bajkopisarko :D

nie ,z kaszmiru,może trochę przsdzilam :)ale drogie;) tylko że moje pytanie dotyczy czegoś innego,nie dresow

Gość aj low ju bejbe lalala
ooo to etat bedzie gdzie ten sklep???

Gość coooool?er
ten lumpeX?

Gość aj low ju bejbe lalala
szkoda ze tak daleko, szukam pracy :( bo z Gdanska jestem

Przepraszam Ciebie bardzo...mogę o coś zapytać? Gardzisz biednymi ludźmi?

Raczej gardzi biednymi ta co tam sprzedawała. Nelli sie oburzyła że ta sprzedawczyni tak się odzywa do ludzi. Nie ważne czy bogaty czy biedny. Była taka scena w Pretty Woman.

Dziewczyno byś się wstydziła ,niby z dobrego ,majętnego domu a szkoły raczej nie skończyłaś .Korepetycje niech szanowny tatuś Tobie zafunduje , pisać nie potrafisz ...........a fuj .

Gość Co za brzydok :P
no co przyszedł ajkiś spocony brudas w dresach z bazaru i co bedzie macał rzeczy drozsze niż jego warteosc i matki i ojca?? A jak ubabra?? ekspedientka dobrze zrobiła, bo potem ona za to odpowieda jak jaks pultok zniszczy wiec stu ryj cipo i dz poszukaj psa co go zostawiłas w lesie jak wracajac juz go nie było :D:D::D:D:D:D

Gość krups
upapranego brudasa też bym wyrzucił na zbity pysk z porządnego i czystego sklepu :) chyba, że brudas chciałby coś kupić i okazał , że jest finansowo przygotowany to co innego

po 1 ona niewiedziala kim jestem bo pracowala tam od niedawna po 2 to sklepy mojego ojca a nie moje więc poprosil mnie o przysluge to poszłam po 3 to ona ma być dla KAZDEGO miła po 4 mam wrażenie że siedza tu dzieci z podstawówki :O

Gość Niskopodwozina
No ale coście się czepili dziewczyny. Przecież baba powinna być miła dla każdego. Pech chciał, że trafiła na NIĄ i ma za swoje :o Jakby tak powiedziała do Was to podwinęłybyście ogony pod siebie i poszły zgarbione.

to dlaczego w stopce masz napisane ''biedota'' się mnoży? Tak jakoś pogardliwie to wygląda, zwlaszcza w duecie z tą glupotą w tej stopce.

wkurzyla mnie strasznie za takie traktowanie,sklep przez naia tracil,podejrzewam że były już takie przypadki.Ludzie do lasu kabackiego zjeżdżają z całej warszawy,blisko metro.Wracajac ze spaceru moga wstąpić i coś kupic. Niekoniecznie ubrani elegancko

Gość premium quality
wracałaś ze spaceru z psem ale bez psa? to co piszesz nie trzyma się kupy

Gość hahahaha hehe
z całej warszawy do kabackiego, hiehie to żeś mnie rozśmieszyła przed snem

gdzie wrucilam? WRACALAM ZE SPACERU Z PSEM I TAM ZASZLAM NA PROZBE MOJEGO OJCA,WZIELAM DOKUMENTY,WSIADLAM Z PSEM DO SAMOCHODU I POJECHAŁAM PROSTO DO OJCA,ANI ON ANI JA TAM NIEMIESZKAMY STARCZY ?!!!::

Gość nie my się nie spotykamy
z czymś takim w sklepach bo nie kupujemy w podrzędnych sklepikach