Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankietkatakasobie

stosunek przerywany

Polecane posty

Gość ankietkatakasobie

zdania sa bardzo podzielone-jedni mowia ze w plynie przed wytryskiem nie ma plemnikow zdolnych do zaplodnienia inni na odwrot Ile z was wpadlo stosujac te "forme antykoncepcji" ;)

Gość to nie jest zadna
metoda antykoncepcji:o

Gość to nie jest zadna
metoda antykoncepcji:ozanm mnustwo par ktore w ten spsób wpadly stosując stosunke przerywany nie daje on zadnej gwarancji:o

Gość ankietkatakasobie
dlatego napisalam w cudzyslowiu hehe

Gość ankietkatakasobie
wiec skad tyle dziewczyn ktore pisza ze z partnerem panujacym nad wytryskiem stosuja z powodzeniem te metode od lat?????

Gość Szukająca wsparcia :)
My stosowaliśmy z mężem tą "metodę" przed ślubem ponad 2lata!!! Udawało się nam, ale i tak stresa zawsze miałam czy dostanę @. Jesteśmy prawie 3lata po ślubie i dzieci nie mamy dalej. Okazało się, ze problemy mam z owulacją. Gdybym wtedy wiedziała......

Jedym udaje sie długo nie zajśc w ciąże, a inne zachodza po pierwszym stosunku przerywanym. To jak loteria.

Gość a kto takie przedpotopowe
stosunek przerywany inaczej nazywa się "rosyjska ruletka". Albo trafisz, albo nie. Facet nabawia się nerwicy seksualnej, a kobieta co miesiąc umiera ze strachu, że jest w ciąży. Warto? To tak jakbyś nie stosowała żadnej metody anty. Bo albo będziesz w ciąży, albo nie. 50% szans :)

Gość szczesliwa13
Ja stosuje tę metodę 9 lat i nie wpadłam:) Płodna jestem ,bo mam już dwójkę dzieci:D

Gość salianka
To super metoda - jeśli oboje chcecie mieć nerwicę.Jeśli lubisz sobie podnosić ciśnienie,to idź do kasyna.Jeśli nie chcesz się zabezpieczać hormonalnie, to lepiej zainwestuj w dobry termometr i postaw na metodę termiczną.