Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnalaka21

dziewczyny pomozcie

Polecane posty

Gość fajnalaka21

jak mozna schudnac po ciazy w 2 miesiac? przybylo mi parenascie kilo i teraz ciezko. glownie tluszczyk mi sie zebral na udach i pupie... POMOCY !!!

Gość mamaswojego dziecka
mozna pod warunkiem ze nie karmisz piersia to mozna na dietke przejsc ja w poltora miesiaca schudlam 7,5kg!!!:)

Gość habahabahaba
ja schudłam karmiąc piersią wlaśnie - należy się zdrowo odżywiać - warzywa , mięsko , niewielka ilość węglowodanów ( to jeszcze zależy czy możesz już jeść wszystko , czy maluszek dobrze reaguje na nowości , np niektóre z warzyw ) , bez słodyczy . Ja schudłam i w dwa miesiące po porodzie ważyłam mniej niż przed ciążą....

Gość matka x 2
MAMASWOJEGO dziecka- Ty to musisz byc conajmniej pierdol...ta! 90% mam karmiacych piersia jest na diecie i wlasnie podczas karmienia piersia najwiecej sie zrzuca kg...

Gość wrocławski bard
matka x2. Czytaj Ty ze zrozumieniem. Karmiąc dziecko nie możesz być na diecie ODCHUDZAJĄCEJ. Masz przyjmować odpowiednią ilość kalorii. To, że powinnaś odżywiać sie zdrowo, to już inna para kaloszy. Nie odchudza się podczas karmienia. To, że niektórym waga leci, to jest tylko dodatkowy plus zdrowego odżywiania

Gość mamaswojego dziecka
karmilam piersia ponad 2miesiace i waga spadla moze o 1kg!!!!a pierdolnieta jestes sama i czytaj ze zrozumieniem!!!

Gość Iz888
Karmiąc piersią trzeba odżywiać się zdrowo. Najlepiej mięso gotowane+ dużo warzyw i ciemne pieczywo. Jeśli zadbasz o zdrowe jedzenie zrezygnujesz ze smażonego i tłustych potraw to szybciutko schudniesz po dziecku. Jeśli karmisz piersią to szybko schudniesz, dziecko wraz z mlekiem " wyciąga" dużo kalorii .