Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deser

ile kilogramow?

Polecane posty

witam wszystkie mamy mam pytanie ile przytylyscie w ciazy?jak szybko zrzucilyscie te kilogramy i w jakim wieku bylyscie w ciazy?ja jestem teraz w 34 tyg i mam juz na plusie 28 kg!!!!!!!a nie objadam sie za nadto dzidzius tez ma byc duzy i strasznie jestem opuchnieta jakby mi sie woda zatrzymywala w organizmie dlatego jestem ciekawa czy tez ktos tyle przytyl w ciazy i w jakim czasie zrzucil te kilogramy czekam na odpoiwedzi pozdrawiam

Gość zimna cola
22 lata, przed ważyłam 50, w czasie ciąży 59, i tydzień po porodzie 49

Gość karłówka
Ogólnie przytyłam 16kg, zrzuciłam to w ciągu pierwszych 10 dni po porodzie :] mój synek był (i nadal jest) bardzoooo absorbującym dzieckiem :)

26 lat, plus 20 kg, prawie 11 miesięcy po porodzie a 5 kg zostało :(

w ciąży przytyłam 12 kg, jak kończyłam karmić piersią (karmiłam 11 miesięcy) miałam 24 kg mniej niż w dniu porodu. później pojawiły się kłopoty z tarczycą i poziomem prolaktyny, leki i teraz mam nieco więcej niż przed ciążą. ale leki zmieniłam i pomału dieta daje rezultaty :)

Przytyłam prawie 23 kilo. Jak wychodziłam ze szpitala zostało mi 19 na plusie:-( 14 miesięcy po porodzie - mam jeszcze kilogram do zrzucenia. Nie byłam na żadnej drastycznej diecie. Trochę się ruszałam i zdrowo jadłam. Ale figura już zdecydowanie nie ta sama:-(

Gość akumamatata
w ciazy nieco ponad 20 kg. 7 tyg po porodzie- zostalo mi 4 kg

Gość ja sie wypowiem o
oj troche duzo az za duzo ci sie przytylo ... ja 25 (prawie lat ) przed ciaza 40 kg (ale ja niska ) teraz waze 50 kg 31 tc.

Gość akumamatata
aa nie cale 21 lat

Gość ja sie wypowiem o
kurde :O ale ja glupia ja jeszcze nie urodzilam mysle ze przybedzie mi z 6 kg dodatkowego

Gość ja pryztylam 20 kg
5 miesiecy po urodzeniu dziecka nie ma po nich śladu. Ale brzuch mam duzy. za duzy

22lata, 14 kg, po dwóch miesiącach wróciłam do swojej wagi (57kg). Maluszek ma 7 miesięcy a ja waże 52 kg. Nie martw się kilogramai- zrzucisz :)

Gość koczurek
20lat, przed ciaza 58 , pod koniec ciazy 75 a teraz dwa miesiace od porodu 55 :)

Gość qwwws,.,
woda zatrzymuje się w orgazinmie z różnych powodów, żeby tego uniknąc musisz pic około 2 litry wody mineralnej dziennie i przede wszystkim zrezygnowac z soli... tak tak bo to nadmiar soli zatrzymuje wode w orgazmie.. :)

34 lata, 12 kg przytyłam w ciąży, udało mi sie zrzucić wszystko, ale teraz 2 kg do przodu - hehe zimowe obżarstwo trzeba zrzucić

ja mialam tak ze ja w ciagu pierwszych miesiacy przytylam juz okolo 8 kg i w 4 miesiacu mialam spory brzuch ale dodam do tego ze rzucilam palenie i to u mnie tez sprawilo dodatkowe kilogramy bo rzucilam drugi raz a za pierwszym razem mialam 6 kg na plusie takze to chyba tez ma jaies znaczenie ze nie pale

ja też w 4 mies miałam już spory brzuszek, ale z kilogramami jakoś tak po malutku szło, może dlatego, że miałam okropne mdłości przez 4 miesiące i wiecej spałam niż jadłam

Gość lkkiuiukljk
up

Gość kdjikjfjaejpfkdopkoef
ja przytylam 25 kg

Mam 23 lata, w ciąży przytyłam 25 kg, leżałam plackiem większość czasu a jedzenia sobie nie żałowałam. W czwartek minie 6 tyg. po porodzie a mi zostało 11 kg do zrzucenia, a chciałabym więcej nawet, bo wyjściowo nadwagi nie miałam, ale specjalnie szczupła też nie byłam (z 60 do 85 kg przytyłam). Wiem że najgorsze przede mną, karmię piersią ale diety matki karmiącej nie mam, może na kurczaku z ryżem i marchewką bym schudła, ciągle chodzę głodna po karmieniu, mam wrażenie że mały żarłok wszytko ze mnie wyciąga, a ja cóż- nadrabiam.

Gość rudowłosa mama marysi
32 lata przytyłam 30 kg na plusie 2 kg , spokojnie dojdziesz do formy skoro ja bedac po 30 dałam rady to ty tez a specjalnie nie stosowalam zadnej diety ani nie katowałam sie cwiczeniami

Gość dziewczyny błagam was
a napiszcie ile miałyście na poszczególnych etapach ciąży... ja jestem w połowie mam na plusie 4-5kg zaszłam ważąc dużo za dużo i boje się tego z jakim wynikiem skończę... napiszcie proszę jak przybywały Wam kilogramy plisss

Gość upupupup
ja się podpisuję pod pytaniem powyżej! jestem w 4 mc i na plusie mam już 3 kg ;/ (wszystkie 3 pojawiły się w 4mc ;/)

Gość upupupup
upupup

Gość halllllllllllllllllllllllloooo
odpowie ktoś? proszę!!!

Gość halllllllllllllllllllllllloooo
;(