Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamili

Rowerowe mamy!

Polecane posty

Gość mamili

Są tu takie?

Gość ja:)
bardzo duzo jezdzilam przed ciaza,w ciazy mniej i teraz planuje dalej jezdzic. musze tylko dokupic taki specjalny wozek do roweru,albo posadze synka na takim krzeselku. jestesmy w kwestii rozwazania co lepsze. a jak to u ciebie wyglada?ile lat maja twoje dzieci?

Gość mamili
hej, odzywajcie się kobietki! :) ja mam 21 miesięczną córcię, z którą mam zamiar właśnie zacząć "rowerkowanie": rowery gotowe, fotelik też, czekamy tylko na weekend i pogodę :) martwi mnie tylko jedno: nasz fotelik montowany jest z tyłu do ramy na takim stalowym pałąku, dość wysoko nad bagażnikiem. Wytrzymuje niby do 22 kg, ale... czy któraś z was ma tego rodzaju fotelik? Jak się sprawuje??

Gość diablicz22x
Jak to jest z jazdą na rowerze w ciązy? Mozna na takim stacjonarnym?

Gość bbettiixx
hej :) masz tak jak ja :) ja kupilam na rower taki fotelik ktory montuje sie na bagarznik .POLECAM . ma zapiecie sprzodu i na nozki :) moje pierwsze dziecko jezdzilo w nim jakos od 9 miesiecy i teraz nawet czasem siada a ma juz 4,5 lat. fotelika baardzo sie przydaje . jezdzi tez w nim moje mlodsze dziecko ma 1,5 roczku .

Gość do diablicz
smialo mozesz jezdzic rowerem.tylko uwazaj! w niemczech to normalka,lekarze zalecaja.z tym ze jakie sa drogi w niemczech a jakie w Polsce..chyba bym sie nie odwazyla. ale na stacjonarnym jak najbardziej mozesz

Gość do bbetix
a nie wiercilo ci sie dziecko w tym foteliku??

Gość bbettiixx
nie wiercilo. ani jedno ,ani drugie . dziecko chyba bylo zafacynowane ,ze.....JEDZIE :) zreszta jest przypiete .nic sie zlego stac nie moze :)

fajnie, ktoś jeszcze jeździ :) ale ja jeszcze wrócę do pytania o taki fotelik na stalowym "pałąku" pod siedziskiem: czy to na pewno jest bezpieczne? Boję się, że pęknie....

Gość a co tam napiszę
I ja. Witam My własnie w ten weekend rozpoczeliśmy sezon. Mój syn ma 19 miesięcy i powiem Wam że był zachwycony!! 4 godziny jazdy a on nic, zero płaczu,stękania i marudzenia. Gorzej było ze mną bo miałam dosyć długa przerwę. Zaraz Wam wkleję ilnka jaki mamy fotelik.

Gość Mikołajka86
Hej dziewczyny :). Mój smyk ma 2,5 roku i też chciałabym zacząć z nim jeździć na rowerze :).

Gość dddddd
ja jeszcze w 7 miesiacu jezdzilam.powoli ostroznie. 2 km do pracy

Gość jaha 28
ja jeżdżę z synkiem na rowerze. Sadzam go na krzeselku tym dla dzieci. Jak jest pogoda to mogę znim jeździc godzinami dopóki mu sie nie znudzi. dla mnie jest to super relax. Polecam!

Gość a co tam napiszę
tak wisi ale bardzo stabilnie nawet jak się jedzie po dziurach to dziecko nie skacze tak bardzo. Ogólnie uważam że siodełko jest super.

fajnie, dzięki za rozwianie wątpliwości. wszyscy mi mówią, że te pręty to stal, ale trochę mam obawy.... teraz czekam tylko na pogodę :)

Gość A może przyczepka rowerowa
sa dużo bezpieczniejsze i wygodniejsze :)

i niestety dużo droższe... :( poza tym mała jest jeszcze za mała, by jej wytłumaczyć, że pojedzie tam sama.

Gość A może przyczepka rowerowa
Sama? To prawie jak wózek :) No niestety, tanie nie są ale są super. Miałam dla synka, teraz mam dla dwójeczki. Synek jeździł od 10m-ca, a córcia od 4m-ca na hamaku dla niemowląt :)

Gość bikerrrka
Ja z moim synkiem też już śmigam na rowerku :) Kupiłam na początku sezonu fotelik rowerowy i teraz robimy sobie długie wycieczki po lasach. Dla niezdecydowanych polecam taki fotelik: http://rowertak.pl/product-pol-31-Fotelik-dzieciecy-BELLELLI-Tiger-Standard.html jest fajny, bo rośnie razem z dzieckiem aż do 7 roku życia, więc wydatek na kolejny mam na długo z głowy ;)