Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 18letniemeryt

18 letni emeryt

Polecane posty

Gość 18letniemeryt

witam, czy jest tu ktoś w moim wieku mający problemy ze stawami, kręgosłupem i kolanami? W tym roku mam 19 lat, a czuje się jak emeryt :( Nie mogę biegać, mam zniszczone kolana, nie mogę chodzić na siłownie, mam słaby kręgosłup, po cwiczeniach mam potężne bóle, z 3 lata temu nie mogłem zrobić przysiadu czy nawet kucnąć przez moje słabe kolana. Jakiego kolwiek sportu bym sie nie podjął, konczyl on się zniszczeniem lub uszkodzeniem np. kolan. A to miałem noge w gipsie bo za słabe miałem ścięgna, a to tu napuchnięte itp. Samemu nie chce nigdzie iść z tym, jest tego tyle, że nie widzę sensu. Sportu już uprawiać nie będę, bo mam uraz psychiczny, tyle bólu ile zaznalem przez "sport to zdrowie", że już nie chce mieć niz z tym wspolnego. Rodzina zawsze powtarzała - rośniesz, to dlatego Już nie rosnę 2 lata a wszystko mam w stanie emerytalnym... W chwili obecnej boli mnie kręgosłup, jednak rodzina nic na to, przejdzie ci lub nie wymyślaj... Każdy znajomy rodziny mowi zebym cos z tym robil bo tylko zniszcze sobie bardziej wszystko, mi jednak przez gadanie rodziny juz mi wszystko jedno nie wiem jak sobie z tym poradzic :( Od paru miesiecy chodzę z prawdopodobnie wybitym kciukiem ,nie mogę go zgiąć do końca, mam na zgięciu jakąś kulkę, jednak było nie wymyślaj"" i nic z tym nie zrobilem teraz juz za pozno....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować