Gość 18letniemeryt Napisano Kwiecień 6, 2011 witam, czy jest tu ktoś w moim wieku mający problemy ze stawami, kręgosłupem i kolanami? W tym roku mam 19 lat, a czuje się jak emeryt :( Nie mogę biegać, mam zniszczone kolana, nie mogę chodzić na siłownie, mam słaby kręgosłup, po cwiczeniach mam potężne bóle, z 3 lata temu nie mogłem zrobić przysiadu czy nawet kucnąć przez moje słabe kolana. Jakiego kolwiek sportu bym sie nie podjął, konczyl on się zniszczeniem lub uszkodzeniem np. kolan. A to miałem noge w gipsie bo za słabe miałem ścięgna, a to tu napuchnięte itp. Samemu nie chce nigdzie iść z tym, jest tego tyle, że nie widzę sensu. Sportu już uprawiać nie będę, bo mam uraz psychiczny, tyle bólu ile zaznalem przez "sport to zdrowie", że już nie chce mieć niz z tym wspolnego. Rodzina zawsze powtarzała - rośniesz, to dlatego Już nie rosnę 2 lata a wszystko mam w stanie emerytalnym... W chwili obecnej boli mnie kręgosłup, jednak rodzina nic na to, przejdzie ci lub nie wymyślaj... Każdy znajomy rodziny mowi zebym cos z tym robil bo tylko zniszcze sobie bardziej wszystko, mi jednak przez gadanie rodziny juz mi wszystko jedno nie wiem jak sobie z tym poradzic :( Od paru miesiecy chodzę z prawdopodobnie wybitym kciukiem ,nie mogę go zgiąć do końca, mam na zgięciu jakąś kulkę, jednak było nie wymyślaj"" i nic z tym nie zrobilem teraz juz za pozno.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach