Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstantynaa

przebieralnie w sklepach

Polecane posty

Gość konstantynaa

byłam wczoraj na zakupach w galerii, wiadomo duzo sklepów, różne przebieralnie, byłam m.in w h&m, tam przebieralnie sa super, bo sa duże, maja duzo luster, mozna brać ubrań do przymiarki ile sie chce, ale byłam też w w innym sklepie, nazwy nie wymienie, żeby nie było że h&m jest ok, a ten drugi bee, bo akurat w tym drugim ubrania są fajniejsze, ale przebieralnie to koszmar. Zasłona, która po bokach nie zasłania, długa tylko do kolan i najgorsze, że jak ktoś przebiera się obok, to zazwyczaj ktoś , kto jest z nią stoi przed przymierzalnia i donosi jej ciuchy i komentuje itp, ale wczoraj chłopak laski centralnie kukał mi do środka, aż powiesiłam ubranie na zasłonce. W ogóle niektóre przymierzalnie mają przeźroczyste zasłony, za małe,za krótkie, za ciasne tak że się łokciami wali po ścianach.

Gość asia.asia.asia........
zgadzam się.. chyba w terranowie są takie..z tego co kojarzę.. ja ostatnio przymierzałam chyba..w tally weil..albo new yorker.. i też przebieralnie do kolan kurwa mać...

Gość konstantynaa
w takich do kolan przymierzam tylko góre, bo krępuje mnie zdejmowanie spodni z którtką, fruwajaca zasłonką, a jeszcze jak przymierzalnia jest mała to moze się zdarzyć że noga utknie mi w nogawce i wylecę z tej przymierzalni z gołym tyłkiem

Gość sie zgadza wszystko
dodam jeszcze zajeb... oswietlenie, ze wyglada sie jak ostatni pasztet i kashalot - no zacheta do zakupu jest, nie ma co, wieje z takich przebieralni ile sil w nogach :p I NIE WRACAM ;)

Albo taka szpara między drzwiczkami a resztą że wszystko widać:-D Porażka.

Gość sie zgadza wszystko
heh, widac, jaka sie ma bielizne i gdzie walek sie odlozyl :p

Gość fjhgmjgtuk
ja kiedyś byłam w sklepie odziezowym (ale nie zadna firmówka), w którym przebieralnie miał drzwiczki do połowy uda i do ramion :D jak drzwi do saloonu w jakimś westernie. Dosłownie zakrywały tylko "strategiczne miejsca" i to tylko osobom o w miarę standardowym wzroście, bo jak ktoś za niski lub za wysoki to już lipa:) oczywiście wyszłam z tego sklepu.

Gość fjhgmjgtuk
druga tego typu rzecz która mnie potwornie wpienia, to publiczne kible bez sufitów. U mnie w szkole takie są i wystarczy, że jedna osoba załatwi "grubszą sprawę" to już smród bije na całą toaletę. A to uczelnia wyższa, w której ludzie siedzą od rana do popołudnia nieraz i wiadomo, że się załatwiają. Odór czasem i na korytarz wybija. Jakby to był jakiś problem zaprojektowac kible z sufitami.

Gość konstantynaa
a weź sobie puść bąka w takim kiblu. Opowieści o kiblach też można snuć i snuć, u mnie w szkole dziewczyny czasem paliły fajki w kiblu, wiec kiedyś tak stoja a tu wpada dziewczyna, wpada do kabiny i sruuuuuuu, i nagle taki smród że od razu uciekły. Niefajnie dla nich, bo śmierdziało i jeszcze gorzej dla tej ze sraczka, bo na pewno było jej wstyd, a fizjologi nie powstrzymasz.

Gość fjhgmjgtuk
powinny być jakieś odgórne przepisy regulujące kwestię tych kibli. Ciekawe, czy osoby, które projektowały budynek i wpadły na pomysł zrobienia takich kibli u siebie w domu też mają takie kabinki bez sufitu:)

Gość gość
Dawniej nie było przebieralni, najczęściej przebierało się przy ladzie. Dzieci musiały rozbierać, się do naga.