Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość superuserka

Cześć debile :)

Polecane posty

Gość superuserka

Dlaczego nie potraficie pisać bez błędów (no, chociaz bez większych), nie macie zdania i jestescie tacy glupi? :( Oczywiście nie wzracam się do wszystkich. Ci analfabeci do których kieruję swoje słowa moze będą miauczeć :)

Gość daj spokój
Perwersja :O

Gość superuserka
Levi, niektorzy też dbaja o siebie i obleśnie nie obgryzają paznokci. :classic_cool:

ok , mam pytanko, jak robi sie litery a c e s z o z ogonkiem lub kreska podpowiedzcie dzieki

Gość superuserka
mimo , że nie skończyłam podstawówki wiem kiedy pisać ''u'' a kiedy ''ó''

Gość superuserka
esc 🖐️

Gość ciało astralne
widzę , że sprawa ortografii i gramatyki tak bardzo Cie podnieca , że umieściłaś ten temat na erotycznym.....no no proszę pewnie Ci suty stają i z cipy płyną potoki jak widzisz jakiś błąd ortograficzny :-)

i już się jakieś zjeby leśne pojaswiły z marnym podszywem. :classic_cool: Łykacie bele co :) Najmarniejsza z marnych prowokacja was rozjusza. Kiedyś sobie przypomnimy jak to jest. :classic_cool:

Gość superuserka
delete

ok, ja tez wiem , ortografie i interpunkcje znam, ale nie umiem tego zrobic na kompie,

arpad17 -> naciskając prawy alt i literę :P superuserka -> już się oduczyłem obgryzać :P

arpad17 - mhm, nie wiem czy to prawda czy nie. Najwyzej wyjdę na idiotke. :classic_cool: kombinacja alt + a/c/e/o/l/n/z/x/s duza litera - shift + litera shift + alt + litera a/c/e/o/l/n/z/x/s = duzy znak. uff :classic_cool:

Gość ortograf
Dlaczego nie potraficie pisać bez błędów (no, chociaz bez większych), nie macie zdania i jestescie tacy glupi? Oczywiście nie wzracam się do wszystkich. Ci analfabeci do których kieruję swoje słowa moze będą miauczeć 5 ort. 1 int. Jakim debilem trzeba być żeby wytykając komuś błędy samemu je robić?

Gość murza
Zebrały się amoralne kobiety i pouczają.

nobaa - a jednak je poświecasz :) ortograf - pszepraszam, jórz nie bendem robidź błenduf ortografidżnych, sałe ih mnuztwo. Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam!! :D Napiszesz byle co, najmarniejszą ze wszystkich prowokację i od razu frustracji sie odezwą. Wygrani, seksowni, bogaci, solidnie przez naturę obdarzeni MĘŻCZYŹNI z forum dla kobiet. :classic_cool:

A co ma morlaność do poprawnego pisania? :classic_cool: Nobaa kiedy będą jakieś nowe foty mikrusa? :classic_cool: Może byś filmik nakręcił? :p Nie zapisałam sobie linków do filmików takija i nie mam pod co strzelać. :classic_cool:

Perv Na razie nie przewiduje, od tego chyba się nie wydłuży.:O Filmik, w sumie mógłbym nagrać, ale Twoja ręka, usta w równorzędnej roli!🖐️:classic_cool:

Gość murza
Amoralni nie mają prawa pouczać innych. A Ty, Perwersja, to na dodatek przemądrzała jesteś. Wiele razy widziałem, jak pouczasz innych, a sama robisz pewien poważny błąd gramatyczny, zresztą jak pozostali forumowi wykształtni.

Koochani dzieki , dzieki, dzieki, dzieki, przyznam szczerze ,ze naprawde nie wiedzialam i zaraz wyprobuje, pozdrawiam

Pewien poważny grammar. :classic_cool: Dowiesz się po wysłaniu sms's na numer ........ :classic_cool: Przemądrzała to jestem ja, nie ona. Wypierrdalaj walikoniu z tego topiku. Już padłłoo określenie "marna prowokacja". 🖐️ Wrócę za jakiś czas. :)