Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdgdsg

odstawienie tabletek i stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gdgdsg

miesiac kocham sie z mezem w taki sposob, pierwszy miesciac uzywalismy prezerwayw , teraz do okresu mam jakies 5 dni, moglabym juz zrobic test bo sie strasznie niecirpliwie?:)

Gość a kto takie przedpotopowe
zrobić możesz tylko po co, skoro będzie niewiarygodny?

Gość grrrrrr..........
To chcialabys byc w ciazy czy nie, bo nie rozumiem za bardzo.... niecierpliwisz sie to znacy ze bys chciala a w takim razie po co przerywany ?

Gość 4544
ja tez odstawilam tabsy i stosujemy tylko stosunek przerywany juz 3 miesiąc i nic-całe szczescie :-)

Gość iavbyitcvytrcdtyrcdtgrd
ja i moj maz rok jechalismy na przerywancu i nie wpadlam :) potem staralismy sie o dziecko i konczyl w srodku-minelo 2,5 miesiaca i zaszlam :) teraz znow przerywany, ale od nastepnego okresy tabletki zaczne brac,

po odstawieniu bardzo szybko sie zachodzi. Jak chcesz miec dziecko to czemu stosujesz przerywany ? Bo nie rozumiem...

Gość gdgdsg
no wlasnie glupie troche, jest pare rzeczy ktore stoja na drodze , ale da sie je przeskoczyc, dlatego jak by co wpadka by byla dobra bo inaczej narazie nie podejmiemy sami tej decyzji, pokrecone to:)

stosunek przerywany to żadna antykoncepcja, więc po co się męczyć zamiast uprzyjemnić sobie i partnerowi i podziałać do końca :) ja wpadłam za pierwszym razem właśnie przy stosunku przerywanym :p

Gość getget
Dwa lata stosowałam tabsy, po ich odstawieniu znów dwa lata przerywany, w płodne i niepłodne, nonstop. Dopiero musieliśmy po tych latach zdecydować że próbujemy i wtedy zaszłam przy pierwszym stosunku (nie "pierwszym cyklu" tylko właśnie przy pierwszym stosunku (wiem bo potem wyjechałam i już się nie kochaliśmy). Dzięki temu twierdzę że to dobra metoda jeśli mężczyzna wie o co chodzi i zna swój organizm. Wówczas nie ma co liczyć na wpadkę. Teoretycy mogą mnie pocałować.