Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staz ciaza prosze o pomoc

staz ciaza prosze o pomoc

Polecane posty

chcialabym zaczac staz w ops ale jestem w 4 miesiacu ciazy czy byla ktoras z was w takiej sytuacji?dodam ze o staz bede sie ubiegac przez urzad pracy

czy ktos mi moze pomoc? przyjma mnie na ten staz bez problemu ?dodam ze ciaze widac

Gość JA ODPOWIEN JUZ
NIESTETY NIE PRZYJMA CIE JA JESTEM PR. OPS , BEZ SZANS JEST KOBIETA W CIAZY BO WIADOMO ZE ZA JAKIS CZAS POJDZIESZ NA ZW. LEK , A POTEM UP BEDZIE MUSIAŁ PLACICX

ciaze znosze bbardzo dobrze nie zalezy mi na pieniadzach za ten staz tylko na odbyciu go jest to 4 miesiac a staz moze trwac 4 miesiace to tez mnie dyskwalifikuje? nie rozumiem czemu kobiety w ciazy sa tak traktowane

Gość nie przyjma cie na staz
bo widac ciaze. I bardzo dobrze, bo pojdziesz na L4 i zablokujesz komus miejsce. Moze jestes wujatkiem, ale pracownicy PUP wiedza, ze 90% ciezarnych co jest na stazach miesiac nia nie pochodzi, a ponziej reszte na l4 sa.

to ze robi to 90% musi mnie odrazu skreslac. chcialabym odbyc ten staz zeby sie czegos nauczyc i miec doswiadczenie a nie siedziec na l4 bo nie po to tam ide

Gość taka.jadna.ja
teraz tak mowisz ze czujesz sie super itp a za tydzien, dwa, miesiac nie wiadomo jak bedzie na staz na pewno Cie nie skieruja, co innego zajsc w ciaze bedac na stazu a co innego ubiegac sie o niego w widocznej ciazy...

ehhh i przemow takiej do rozumu ;/ jakbys byla pracodawca na pewno zatrudnilabys kobiete w ciazy nie ?

czuje sie naprawde dobrze gdyby nie to ze rosnie mi brzuch to w ogole bym jej nie odczula. po za tym to nie sa kamieniolomy nawet jakbym sie gorzej czula to bym chodzila bo zalezy mi na doswiadczeniu a nie lezeniu w domu niewiem dlaczego kazdy wychodzi z zalozenia ze jak w ciazy to napewno pracowac nie bede.

NIE PRZYJMA CIE NA STAZ I NAWET NA TO NIE LICZ! I RZADNE TLUMACZENIA NIE POMOGA!

przeciez to nie chodzi o umowe na czas nieokreslony 4 miesiace i tyle. kobiet bez dzieci nie chca przyjmowac bo zajda w ciaze z dziecmi tez nie bo beda dzieci chorowac i beda chodzic na zwolnienia wiec??????????jak tu mozna pracowac

polska jest beznadziejna. zeby tu zyc to trzeba chyba miec bogatego chlopa i tyle

Gość asdwerska
nie trzeba po prostu myslec glowa, a nie dupa jak w twoim przypadku ... najpierw trzeba bylo zdobyc doswiaidczenie, prace - pozniej robic sobie dziecko ;/

spadaj

Gość do adwerska
To twoja matka tez myslala dupa skoro cie splodzila

Gość gość
bez sensu robić w ogóle staż w ciązy. Mi np po stażu zaproponowano pracę i wg mnie po to sie robi stać aby sie załapać na stałą robotę. Tylko zmarnujesz staż i ty na tym stracisz. Urodzisz, odchowasz, będziesz sie starać o staż.... może bedziesz miała po nim jakieś perspektywy.... a teraz... tylko szkoda czasu i stażu.