Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhgfiueiojdmdnckjhdf47835654

Zielona herbata

Polecane posty

Gość hdhgfiueiojdmdnckjhdf47835654

Kto z Was pije, bąź pij zieloną herbate i schudł, bąź nadal chudnie? Czy jest to mozliwe że mozna schudnąć pijąć np. około 4-5 szklanek zielonej herbaty????

Gość kolkogonki
Ja pije dosłownie litrami kazdego dnia. Juz od 3 lat. Jem normalnie ale nie zauwazylam zebym jakos specjalnie schudla po tej herbacie (ogolnie pije ja dla zdrowia, nie na schudniecie.) Z herbat moze sprobuj pic czerwona.

Gość kachaa8333
tez duzo pije . chudniecia nie zauwazylam (nie mam tez bardzo z czego). wplywu na cere, samopoczucie nie zauwazylam

Zielona herbata nie jest kluczem do sukcesu nawet pita lirami. Każdemu pasuje inna. Jednym zielona,jednym czerwona innym biała. Ja swoimi czasy piłam dużo zielonej(bo przecież taka zdrowa) i źle się czułam:( Potem spróbowałam białej-piję białą i widzę efekty-cera,włosy,samopoczucie.

Gość ja pier...
pije juz dlugo i na poczatku nie widzialam efektow, a teraz musze przyznac, ze widze, za spadlam na wadze, chociaz jem jakos tyle ile jadlam, poza tym zielona mi baaardzo smakuje i nie pije juz innej, ewentualnie czerwona, czarnej do ust nie wezme ;p