Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uleek

Kto tak jak ja jest po transferze zarodków i czeka na wynik...?

Polecane posty

Gość uleek

Witam serdecznie, Kochane, po raz kolejny jestem po transferze zarodków i z niecierpliwością czekam na dzień testowania. Jest to dla mnie wielki stres to kolejna już próba. Mam wielką nadzieję, że ten 6 raz (6 raz miałam transfer zarodków 3 procedura in vitro). Leczę się w Klinice Invimed. Może, któraś z Was jest też w takiej samej sytuacji jak ja, chodzi mi o termin testowania... ? Ja mam zarobić badanie krwi 16 kwietnia po 12 dniach od transferu. Pozdrawiam

Gość Ja co prawda
nie jestem w takiej sytuacji,ale życzę ci powodzenia.Zeby tym razem się udało.

Gość martika78
Hej Ja też czekam na testowanie do 11.04. To moje pierwsze ISCI , miałam transfer 2 zarodków 4- komorkowych w Novum Pozdrawiam

Gość uleek
Hej, To testujesz już w poniedziałek.. ja muszę dłużej poczekać.. trzymam kciuki.... znam dziewczynę, poznałyśmy się w innej poradni, której udało się za pierwszym razem... :)

Gość uleek
Edzia, teraz sam transfer był wliczony w pakiet in vitro. Tym razem ten pakiet plus leki wyniósł nas ok 10 tyś zł. Potem za sam transfer zarodków np. po rozmrożeniu jednorazowo płaci się 1500 zł. :(:(:( Strasznie się boję co będzie jak kolejny raz mi się nie uda.