Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jskhsddgdyhsejsk

czy zostawiacie męża na noc

Polecane posty

Gość jskhsddgdyhsejsk

czy zostawiły byście męża na noc samego i pojechały do przyjaciółki z któłrą się nie widujecie bo mieszka daleko od was a on i tak szedłby w piątek na popołudnie i w sobotę na rano do pracy a

Gość firegirl
czy to jest dziecko że boisz się go zostawić samego na noc?? :o czy boisz się że sobie kogoś przygrucha podczas Twojej nieobecności?? :o

Gość nie wypowiadam sie bo
Bo jej pewnie mężo jazde zrobil ze jak to ,ze gdzie ,ze dlaczego i w ogole jak ona smie Glupie chlopskie szowinistyczne swinie o!

Gość randkowiczka
Dobre z tą wersalką.:) Zapytaj męża co on na to a nie nas. Ja nie rozumiem w czym problem: - on się obrazi, - jesteś zazdrosna, - zrobi imprezę jak nastolatek sam w domu, - umrze z braku opieki?

Gość jakis czarny mam
przeczytalam pytanie to myslalam,ze w tresci bedzie sprostowanie,ze chodzi o meza zostawionego z malutkim dzieckiem:O mojego zostawiam nawet na 2 tygodnie jak jade na urlop wita mnie kwiatami:classic_cool:

Gość jskhsddgdyhsejsk
ale to nie o mnie chodzi tylko o moją przyjaciułke to ja ją poprosiłam żeby domnie przyjechała bo wiem ze siedzi tam sama niema tam nikogo on całymi dniami w pracy a ona mi wyjerzdza z tekste nie moge zostawic go samego bo my tak nie robimy więc sie wściekłam bo ja zakarzdym razem kiedy ona mnie poprosiła bo miała jakis problem to zostawiałam swojego meża i dziecko zeby jej pomuc a ona no niemorze bo nie i sie pokłuciłysmy zle mi stym bo kocham ją jak siostre

A TO CI WYGINKA W DRUGA STRONE -GRATULUJE DOBREGO ULOZENIA MALZONKA :classic_cool:

Gość smiejscie sie smiejcie
ja raz zosatwilam meza na noc. rano wrocilam a tu prosze- podrapabe podsuzki w salonie i firanki! kupki kolo kuwety zamiast w kuwecie- a uczylam go tego,oj uczylam. obsikane cale schody :O laptopo rozwalony na podlodze i pogryziony zasilacz. a on -lezy sobie z jezorem wywieszonym kolo lodowki i do mnie-daj mi cos jesc bo umeiram z glodu!! od tego dnia nigdy nie zostawiam meza samego w domu!

Gość jskhsddgdyhsejsk
ale smieszne wy tylko umiecie sobie jaja robic a ja sie pytam serio bo juz pomyslałam ze to ja jestem wredna i zostawiam męża zeby sie zobaczyc z przyjaciółką

"ale to nie o mnie chodzi tylko o moją przyjaciułke to ja ją poprosiłam żeby domnie przyjechała bo wiem ze siedzi tam sama niema tam nikogo on całymi dniami w pracy a ona mi wyjerzdza z tekste nie moge zostawic go samego bo my tak nie robimy więc sie wściekłam bo ja zakarzdym razem kiedy ona mnie poprosiła bo miała jakis problem to zostawiałam swojego meża i dziecko zeby jej pomuc a ona no niemorze bo nie i sie pokłuciłysmy zle mi stym bo kocham ją jak siostre " A teraz zagadka - kto pierwszy znajdzie w powyższym tekście 10 słów bez żadnego błędu wygrywa nagrodę-niespodziankę!

Gość jskhsddgdyhsejsk
nogogłaszczk nie czepiaj się mam zepsutą klawiaturę

i ta wredna klawiatura nie chce napisac przyjaciOlka tylko przyjaciulka ,ale klawiatura to juz ok echhh w sumie :classic_cool:

Gość masakra u niektórych osób
gdzie wy się języka polskiego uczyłyście! Szok! ... a to już mnie całkiem powaliło: ''niemorze'' :O

Gość jskhsddgdyhsejsk
no nie zawsze moge wszystkie litery wcisnac

Gość jskhsddgdyhsejsk
dobra huj wam w dupę idiotki pojebane co ja tu pisze czytac nie umiecie czy ortografie tu sprawdzacie kretynki

"Niemorze" zostaje słowem dnia. Egzotyczne brzmienie, możliwość różnych interpretacji i fantazyjność niemal jak u Białoszewskiego! Problemu autorki nie zrozumiałam. Kiedyś zostawiłam na noc swojego, ale zepsuł karnisz, zalał mieszkanie i wyżarł wszystko z lodówki. :D

Gość jskhsddgdyhsejsk
jak by co to biore przykład z prezydęta kturego wybrałyscie

Gość jskhsddgdyhsejsk
idiotk

Niemorze zapewne jest zaprzeczeniem morza, czyli np. pustynią. Albo kałużą - w zależności czy "zaprzeczeniowość" dotyczy "mokrości" czy wielkości morza.

Gość masakra u niektórych osób
jesteś żałosna, klawiaturę masz zepsutą,dziwne,że w pierwszej twojej wypowiedzi występują polskie znaki. Proponuję zostać w domu i poczytać słownik ortograficzny

A z tego :D bo prezydent to serek -jasne jasne