Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daew23

szczepionka odra świnka różyczka

Polecane posty

Gość Co Ty robisz
Nie moge zdradzac bo wam to do niczego nie potrzebne,szukacie haka???juz ja was znam:) hehehe

Gość daew23
no i tu pokazałaś przygotowanie zawodowe.Naczytała się jakichś bzdur srebro można stosować obok innych leków nie zamiast i nie we wszystkich schorzeniach.Możesz sobie tym kurzajki posmarować a nie leczyć poważne choroby

Gość Co Ty robisz
Alez prosze bardzo daew23,tylko nie mysl zbyt intensywnie bo ci dym uszami pojdzie i co wtedy?zadna szepionka na to nie działa:)

Gość daew23
Wtedy użyję magicznego sreberka

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
MMR i Priorix to to samo, nie ma znaczenia która podasz, wkłucie jest jedno, dobrze sie zastanów zanim dasz dziecku ten syf, ja mojej córce tej szczepionki nie dałam

Gość Co Ty robisz
Juz ja wiem co napisalam i co moge leczyc,nie ma wiekszej róznicy bo kurzajki wywołuje równiez wirus brodawczaka:)ha mnie nie zagniecie za dobrze znam swój fach 20l doswiadczen i wiele szkół :)

Gość Co Ty robisz
I bardzo dobrze Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,ze nie dałas tego syfu córce,bo matka powinne dawac dziecku zawsze co najlepsze:)

Gość Co Ty robisz
No chyba ze jest taka wyrodna matka jak daew23,to nie przewidywlne dziecko

Gość daew23
Naprawdę przekonałaś mnie od dziś cała rodzinażuca leki ( mój ojciec z nadciśnieniem i mój teść z rozedmą płuc) wszyscy przejdą na wilkakorę Kończę bo i tak się niczego nie dowiedziałam POZDRAWIAM!!!

ja juz w ciazy wiedziałam ze tej szczepionki nie dostanie, walczyłam z lekarzami i sanepidem ale sie nie ugiełam ;) nie jestem przeciw szczepieniu bo moja córcia dostała skojarzone plus meningokoki ale MMR to syf i nie zamierzałam sie na własnym dziecku przekonac czy zniesie szczepienie dobrze czy bedzie miała powikłania

Gość Co Ty robisz
Własnie,ze dowiedziałas sie wszystkiego daew23,całej prawdy,tylko ty nie potrafisz rózróznic prawdy od kłamstwa dlatego chcesz szczepić dziecko

daew23 sięgnij po słownik ortograficzny bo to wstyd robić byki w tym wieku

Gość daew23
tzn w jakim może mam stwierdzona dysgrafię? Taka mądra jesteś a zaszczepiłaś na menigokoki gratuluje szczególnie że ta szczepionka nic nie daje i to jest właśnie udowodnione.

Gość okurzajaaa
witam tato asi

Gość Co Ty robisz
tato Asi???jakiej Asi???

Gość okurzajaaa
uderz w stół a nożyce sie odezwą

ta najlepiej sie tłumaczyc dysgrafia i innymi jak sie byki robi, nie bądż śmieszna.... Szczepionka na meningokoki nic nie daje a to ciekawe, wiesz co kobieto nie masz najmniejszego pojęcia o szczepieniach, ludzie chcieli Ci tu doradzic a Ty pokazałas tylko swój brak wiedzy i chamstwo. Chcesz szczepic to szczep, znam jedna taka mądrą jak Ty, wysmiała mnie że nie szczepię córki, ona swojego synka w wieku mojej córki zaszczepiła bez namysłu i wiesz kilka tygodni temu u jej synka stwierdzono autyzm, teraz żałuje ale cóż czasu sie nie cofnie a ona bedzie miałą synka kaleke do końca życia

Gość Co Ty robisz
Masz racje tato Asi,tylko gdzie tu masz nozyce???hmmmm,że o stole juz nie wspomne,skoro Witasz to witamy w naszych skromnych progach:)

Gość daew23
podam ci słowa mojego lekarza: pneumokoki i meningokoki to tylko 2 z możliwych przyczyn sepsy a możą ją powodować jeszcze wiele innych np różne grzyby, pleśnie no a tego nie da się już wyeliminować.

Gość okurzajaaa
jak tam córka? i co bóg ci karze nam przekazać?

Gość daew23
U dzieci nie szczepionych też stwierdza się autyzm najmądrzejsza.Jakie masz dowody że to po szczepionce.

Gość Co Ty robisz
No tak,daew23,ale dlaczego ty zawsze podpierasz sie słowami kogos tam,nikt nie jest nie omylny,a jeszcze lekarz???hmmmmmmm

Gość ollllllonia
ludzie, niech kazdy mysli za siebie i bierze odpowiedzialnosc za siebie...dajcie spokoj...to jest zbyt powazny temat zeby pluc jadem na siebie...

Gość okurzajaaa
a ty czyimi słowami sie podpierasz? kto jest tak nieomylny że warto go słuchać? ty?

z tydzien temu był tu watek o tym szczepieniu i pisał Tata Asi, jego córka zachorowała po szczepieniach. Ja nie rozumiem jednego, dlaczego każdy rodzic nie przeczyta wszystkich opinii za i przeciw tylko slepo wierzy jednej osobie, a potem wielki płacz bo dziecko chore

Gość daew23
A poza tym jak w przedszkolu Twoje dziecko nie szczepione zarazi się np. świnka to może ogłuchnąć natomiast powikłania po odrze znasz chyba jak się nie boisz to jesteś po prostu bezmyślna i tyle. I nie wytykaj mi błędów bo sama nie piszesz poprawną polszczyzną.

Gość Co Ty robisz
Nikt tu jadem na siebie nie pluje ollllllonia,tylko sobie rozmawiamy milutko:)a ze wymieniamy tez poglady to jak to na forum,od tego ono jest:)wiesz ollllllonia

Gość daew23
Do co ty robisz potpieram się słowami osób mądrych i doświadczonych -tylko Ty jesteś nieomylna i wiesz wszystko najlepiej

Gość daew23
podpieram żeby nie było

Gość Co Ty robisz
Dlaczego ja powtarzam ciagle nie szczep sie i nie szczep swoich dzieci,bo to swinstwo i tyle