Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daew23

szczepionka odra świnka różyczka

Polecane posty

Gość ahaaaaaaahahhh
daew23, jak trochę tym srebrem "poleczy" to nie trzeba będzie niebieskiej apaszki, dziecko samo z siebie się zrobi pięknie sinoniebieskie, trwale i do końca życia :o

Gość daew23
Tak bo tamta szczepionka była tworzona na szybko i niek jej nie testował była dopiero w II fazie, natomiast szczepionki na OŚR sa podawane już jakiś czas. I powtórzę się że nawet vit.D3 czy zwykły paracetamol maja skutki uboczne. Myslisz że jak dziecko będzie miało gorączkę to go srebrem Twoim wysmaruję Zejdz na ziemię!!! Acha i nic nie szmugluję poprostu chcę zaszczepić dziecko w/g kalendzarza szczepień.

Gość Co Ty robisz
hehe,jasne,ahaaaaaaahahhh,wiesz ile srebra koloidalnego trzeba spozyc,zeby była srebrna skóra???zreszta koloidy sie nie odkłądaja to jest srebro o tych włąsciwosciach,za to jest skuteczne ,wszelkiego typu zapalenia,tym sie leczy a Uncaria wilcakora jest super a nie zadne zielsko Ty sama jestes chwastem skoro piszesz takie głupoty,ale to z niewiedzy dlategi Ci wybaczam

Gość daew23
ahhhaa dokładnie poprostu nowela Antek się kłania i 3 zdrowaśki w piecu

Gość LunaLunaLuna
to jest jakis specjalny topik dla matek z patologii? czy wy sie zastanawiacie co piszecie? ludzie:O i takie prymitywne baby jak wy sa matkami:O jak wy dzieci wychowacie?

Gość ahaaaaaaahahhh
Tak sobie tłumacz, może urośniesz od tego :P I pokaż mi wyniki badań (oficjalnych a nie oszołomskich) świadczące o tym, że ta vilcakora tę gruźlicę leczy, jak się upierasz to musisz mieć podstawy.

Gość Co Ty robisz
No wąłsnie jak wy daew23,dzieci wychowacie słuchaj prymitywie

Gość Co Ty robisz
Mało tego ze Uncaria wyleczy gruzlice np,bo wszelkie inne zakarzenia leczy skutecznie,to nawet rozwój nowotworu powstrzymuje,ja nie szukam papierków tylko faktów:)

Gość Co Ty robisz
A ty ahaaaaaaahahhh,zajmujesz sie szukaniem papierkó zycze powodzenia bo te najwazniejsze papierki leza głeboko w sejfach i jeszcze długo nie ujza swiatła dziennego:)ale powodzenia

Gość ahaaaaaaahahhh
Ja też szukam faktów. Potwierdzonych a nie anegdotycznych, typu jedna pani drugiej pani sprzedała za grubą kasę wilkakorę, bo "dziadkowi sąsiada wujka Władka zlikwidowała pypeć, to sąsiadce raka wyleczy" :D

Gość Co Ty robisz
ale Ty ahaaaaaaahahhh,pierdoły piszesz az mi Cie zal,to chyba Ty sie tak dowiadujesz o lekach??dla mnie najwazniejsze sa fakty na ludziach i dowody z nich,ale Ty jestes niereformowalna wiec po co wogóle z Toba rozmawiam??hmmmm,jasne gruba kasa w aptece wiecej wydasz za byle głubstwo

Gość Co Ty robisz
Widze ze z Ciebie niezła plotkara???jedna pani drugiej pani,to sa plotki wiesz,skoro plotami sie zajmujesz to raczej milcz

Gość ahaaaaaaahahhh
Dalej polecam słownik ortograficzny :D A dyskusję kończę, bo czuję się jakbym rozmawiała ze słupem :o

Gość Co Ty robisz
dupy szukasz ahaaaaaaahahhh a nie faktów,przeciez Ty nic nie wiesz na temat ani srebra kolidalnego,ani Uncarii wilcakory wiec po co sie odzywasz???zawsze głosny jest ten i to na nie,kto pierwsze o czyms słyszy,nigdy nie spróbował a juz zaprzecza,dla samego zaprzeczenia:)bezsens totalny

Gość Co Ty robisz
zmiana tematu ahaaaaaaahahhh,swiadczy tylko o Tobie ze nic nie wiesz a zabierasz głos,topik nie jest o ortografi,szkoda mi Ciebie,co za uparty bahor

Gość Co Ty robisz
Czegos nie wiesz ahaaaaaaahahhh,pytaj,nie pytasz a nie wiesz nie odzywaj się,prosta zasada,a nie bedzie mi tu mulic swoje wywody i madrości z rodem z Antka wziete,hmmm pranoja jakas z tymi ludzmi,mózgi totalnie maja juz wypłukane

Gość Co Ty robisz
ufff nareszcie spokój i cisza,bo to juz nie dało sie sluchac,kota trzeba pogonic i wtedy jest spokój,No

Gość ahaaaaaaahahhh
Ty masz od tego srebra jakieś zaburzenia umysłowe już, jak sama sobie odpisujesz.

Gość Co Ty robisz
tak jasne nie gorsze zaburzenia od twoich ahaaaaaaahahhh,ha musiała sie odezwac pinda jedna:)

Gość ahaaaaaaahahhh
A teraz zaczynamy rzucać inwektywami? no coraz lepiej... idę po popcorn bo widzę, że będzie "epic thread" :D

Gość Co Ty robisz
a to idz,ale ja nie chce,nie przynos,juz jest super,tylko ludków mało:(ja nie stosuje inwektyw,wiec na mnie licz:(

Gość daew23
moja reściowa słucha radia maryja i też próbowała wszystkich leczyć tą wilkakorą czy jak jej tam jakoś jej nie wyszło,życzę powodzenia

Gość Co Ty robisz
Nie wiem co tam Twoja Tesciowa wiem co ja daew23,mi wychodzi,a dziekuje i zycze zdrowia ze szczepionkami:)

Gość ahaaaaaaahahhh
Wychodzi, wychodzi, tylko nie na zdrowie umysłowe jak widać :P

Gość daew23
Myślę że dziś rano nie zażyłaś tego specyfiku bo chrzanisz jak potłuczona ,niewiem może się srebrem posmaruj czy co

Gość Co Ty robisz
Srebro sie pije ,mozna smarowac równiez zakarzone miejsca:)mnie nie wkurzycie,znam swój fach doskonale:)

Gość Co Ty robisz
przeciez masz prawo do myslenia daew23,nikt ci go nie odbiera,ale to sa tylko Twoje mysli nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia ha

Gość daew23
a możesz nam zdradzić jakie to uczelnie skończyłaś w związku ze swym fachem

Gość Co Ty robisz
ahaaaaaaahahhh Wychodzi, wychodzi, tylko nie na zdrowie umysłowe jak widać , HEHE

Gość daew23
Dziękuje za pozwolenie na myślenie tobie je chyba odebrano