Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BRAK POMYSŁU

brak mi słów ile tu wrednych ludzi

Polecane posty

brak mi słów ile tu wrednych ludzi nie każdy jest taki jak wy ludzie są różni jedni rąbią błędy ortograficzne bo mają np. dysortografia a inni np. są naprawdę chorzy nigdy nie wiecie kto siedzi po drugiej stronie wiec najpierw trzeba się zastanowić zanim się kogoś zacznie obrażać

Czepiam się i czepiać się będę błędów ortograficznych, bo w większości przypadków wynikają one nie z choroby, a ze zwykłej głupoty. Zresztą mamy XXI wiek i masę ułatwień - jak na przykład autokorekta, którą można sobie na kompie ustawić i będzie automatycznie sprawdzać błędy w tekście pisanym bezpośrednio na forum. A skoro komuś nawet z tego nie chce sięskorzystać, "bo mam papierek na dyscośtam", "bo liczy się treść, a nie przez jakie :u: pisze się :gówno:", to wybacz - to zwykłe lenistwo i oznaka zdebilenia.

Gość nic więcej dodać nic ująć
NIEDOROZWINIĘCI DO GAZU

ja to wszystko rozumiem ale jak ktoś chce być tumanem to niech będzie a po co się czepiacie każdy ma prawo do wyboru

Czepiam się i czepiać się będę błędów ortograficznych, bo w większości przypadków wynikają one nie z choroby, a ze zwykłej głupoty. Zresztą mamy XXI wiek i masę ułatwień - jak na przykład autokorekta, którą można sobie na kompie ustawić i będzie automatycznie sprawdzać błędy w tekście pisanym bezpośrednio na forum. A skoro komuś nawet z tego nie chce sięskorzystać, "bo mam papierek na dyscośtam", "bo liczy się treść, a nie przez jakie :u: pisze się :gówno:", to wybacz - to zwykłe lenistwo i oznaka zdebilenia. --------- zgaddzam się w 100000% procentach

Gość bukaaa
Obnibusy :D :D :D

Jednoczymy się w imieniu całej Polski z narodem Japonii w bulu i w nadzieji na pokonanie skutków katastrofy a nasz prezydent no niby taki mądry

Gość bukaaa
No wiesz, może ciebie to pociesza, ze inni tez nie znają ortografii, dla mnie to żadne usprawiedliwienie.