Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o taki myśleć

co został się u koleżankli na noc bo oglądali boks i pił piwo

Polecane posty

Gość co o taki myśleć

więc nie mógł wrócić bo był samochodem niby pisze ze do niczego nie doszło ale jak dla mnie to do koleżanek nie chodzi się o takiej porze późnej? ona coś do niego podobno czuje on pisze , że ona go nei pociąga powiedział , że jej o mnei powiedział my spotkaliśmy się tylko raz

Gość co o taki myśleć
heee:)\ odpowie ktoś skomentuje??

Gość majtki bez szwów
proponuję umówić się z kolegą na oglądanie czegoś tam i picie alkoholu + nocowanie

Gość IMO13720
Ty być pisać po Polski.

Gość co o taki myśleć
IMO wybacz szybko pisałam emocje! zrozum:o tak włąśnie już o tym nocowaniu u kolegi napisałam onsię głupio tłumaczył bo ona go lubi teraz , że chciał z nią pogadać właśnie o tym , że nic z nich nie będzie:P na szczęście nei zależy mi na nim

Gość IMO13720
1. Odetchnij głęboko, bo nadal piszesz chaotycznie 2. Jeśli Ci nie zależy, to w czym problem - Ego, Zazdrość o własność, czy może jednak zależy... 3. Na 95% był seks.

Gość aj tam aj tam olaboga
bankowo byl seks - na pozegnanie

Gość co o taki myśleć
no nei zależy po prostu zachowuje się jak pies ogrodnika :D pytał czy mam wolny weekend to powiedziałam , że zajęty:D też myślę , że na 98% był seks a on mi ścieme wali , że spał na kanapie:) dobra koniec tematu:) muszę unikać takich popaprańców:)

Gość volga_jasnowidzaaa
nie musiałobyc sexu powiedział ci o tym był szczery widzieliscie sie raz wyluzuj

Facet jak wali taki smsa z rana to na 99% ma coś za uszami :D:D:D:D Jak znam zycie w innych przypadkach nawet nie pomysli aby ci napisać cokolwiek ;)

Gość co o taki myśleć
ale dziś nie pisał zadnych esów to wczoraj na gg pisaliśmy:) ogólnie widać, że mu na mnie zależało no jak mam wyluzować, jak on się chciał spotkać a robi takie numery nie uznaję takiego czegoś ja u kolegów nei śpie a jak napisałam , że tak zrobię to on mówi , że jest różnica bo on mnie lubi bardziej niż ja jego taka dziecinada dobra koniec ludzie mają poważniejsze problemy ja chciałam tylko taką obiektywną opinie poznać:)