Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana do granic

Odezwał się i znów zamilkł

Polecane posty

Pomóżcie mi to zrozumieć. Chłopak nie odzywał się do mnie dwa miesiące, zerwał ze mną przez smsa. Wylałam wiele łez, ale pogodziłam się z tym.Parę dni temu nagle telefon od niego, chciał pogadać gdyż jego rodzinę dotknęła tragedia. Mąż od kuzynki zginął w wypadku. Z tej rozmowy wynioskowałam że bardzo go to dotknęło. Powiedziałam żeby dzwonił do mnie kiedy będzie chciał, że zawsze jestem aby pogadać. Pisałam mu kilka smsów, z prośbą o informację ale on zamilkł, nie odpowiada, nie piszę. Jestem totalnie zdezorientowana dlaczego nie morze chociaż napisać jednego głupiego słowa?

Gość moze sie
powiesil?

Gość xoxoxoxoxoxox
hmm .. nie przejmuj się nim .. ktoś, kto zerwał przez smsa nie ma uczuc .. przez to pokazał, że Cię nie szanuje żeby chociaż porozmawial o tym w cztery oczy, wyjaśnił albo jest cholernym tchorzem. nie zasługuje na Ciebie

Tak pogodziłam się z tym, chodzi o to zachowanie teraz. Jaki cel miał w tym aby zadzwonić powiadomić o "tragedi w jego życiu" i znowu mieć mnie głeboko w d.... Martwie się więc wysłałam kilka smsów, a tu totalna olewka.

Gość taksiesprawymaja
a wiec okazuje się, że to kretyn, po 1 bo zerwał przez smsa, po 2 ponieważ miał czelność odezwać się do Ciebie i żądać czego? współczucia? po 3 bo znowu traktuje Cię tylko jako OPCJĘ a Ty mu na to pozwalasz..... olej go niech cierpi w samotnosci, dlaczego obchodzi Cie jego samopoczucie? on nie odwdzięczyłby sie tym samym

Gość a ja miałam tak....
oddaj mu to co on tobie dał...zlewke i olewke i sople lodu :)

Po prostu szukam wytłumaczenia tego wszystkiego, bo kompletnie nie rozumiem takie zachowania.

Gość kukuleeeeeczka
zadzwonił, bo chyba wiedział ze go popocieszasz i wogóle, więc dlaczego niemiałby zadzwonić? chciał żebyś mu współczuła, albo manipuluje żeby zatrzec złe wrażenie i żebyś sie nim znowu zainteresowała.... bo przecież taki biedny... a nie pisze, bo może znowu manipuluje żebyś sie martwiła co się dzieje żeby jego poprzednie zachowanie poszło w niepamięć jest jeszcze druga opcja. może po prostu się napatoczyłaś aon sie wygadał i już mu lepiej i znowu Cię oleje bo przestałas byc potrzebna, a przeciez widzi ze zawsze jestes pod ręką. ak czy siak, szacunku to on do Ciebie nie ma więc proponuję go olać

Gość a ja miałam tak....
"Po prostu szukam wytłumaczenia tego wszystkiego, bo kompletnie nie rozumiem takie zachowania." nie rozumiesz bo tak nigdy nikomu nie zrobiłas :) ale teraz juz wiesz co facet jest zdolny zrobic ... masz w sumie taka fajna lekcje zycia...nastepnym razem bedziesz miała radar na takich :P im sie nie ufa (musi wiele minać i wiele wody upłynac zanim sie jakiemus zaufa :)) musi zasłuzyc na zaufanie

Gość xoxoxoxoxoxox
ja w Twojej sytuacji kompletnie, calkowicie zerwałabym z nim kontakt, wykasowalabym jego numer telefonu i nigdy nigdy więcej nie napisałabym do niego to idiota, nie mial się komu wyżalic, to poszedł do Ciebie? czy on cierpi na zaniki pamieci ..? zapomnial jak Cię potraktowal...? zerwał z Tobą, w szczeniacki sposob, zranil Cię, a Ty masz mu pomagac? pfff nie jest zbyt dojrzaly, i jeszcze raz powtórzę - nie zasługuje na Ciebie , jestes zbyt inteligentna, by z nim byc. pozdrawiam! :)

Tak zrobię, tylko nie mogę uwierzyć że tak mógł się zachować. Ja szczerzę się tym wszystkim przejełam, nie mogę się skupić tylko myślę o tej sytuacji, bo jakby nie było to tragedia. A on to ma w dupie.