Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqwrt

co sadzicie o sexie analnym?

Polecane posty

Gość aqwrt

w zwiazku heteroseksulanym, czy kobieta ma w ogole jakas satysfakcje z takiego sexu?

Gość wiem,ze smieszne ale prawdziwe
wydaje mi sie ,ze nie(pewnie sa wyjątki).. głównie robią to zeby zaspokoic faceta. to chore.

"głównie robią to zeby zaspokoic faceta" Siedzisz w głowie wszystkim kobietom, które uprawiają seks analny? :o Seks analny może sprawiać przyjemność kobiecie.

Gość Navya
może i ma , nie wiem bo nie próbowałam i nie mam zamiaru. jak ktoś lubi to prosze bardzo ,ale ja nie..

Gość aqwrt
Boże ostatnio do mnie doszło ze moja wiedza o sexie jest tak mała. Chodzi mi wlasnie o sex analny, ktorego chyba się brzydzę. Pewnie są osoby ktorym się to podoba, czytalam kilka stron wlasnie na temat tego sexu, i kobiety które uprawiaja ten sex to albo po prostu go lubią i sprawia im przyjemność, albo "boją" się ze nie są zbyt ciasne a dla swoim facetow zrobia wszystko.. masakra w gole nie wiedzialam nawet tego ze mozna doprowadzic do tego ze odbyt podczas penetracji moze byc otwarty i to mozna kontrolowac, ble dla mnie to jest jakos tak obrzydle.....

Gość defre
aqwrt Być może są i kobiety, taaa myślę , że są , które tego nie lubią , ale chcą to robić dla faceta. Jednak pamiętaj o jednym - są też pary uprawiające pegging , a to oznacza , że i strona bierna seksu analnego musi odczuwać jakąś przyjemność. Tzn nie w każdym przypadku , ale...