Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka4321

tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość olka4321

skutecznosc? czy któras z was wpadła podczas brania tabletek?

Są badania na skalę światową, ale Ty wolisz oceniać skuteczność tabletek antykoncepcyjnych na podstawie kilku wpisów na forum internetowym? :)

Gość olka4321
nie o to chodzi :P tak pytam ogóle wiem że są skuteczne ale właściwie bardziej mnie intersuje czy mozna wpasc stosujac tableteki :P??

Gość olka4321
no wlasnie chodzi mi ze stosuje sie zgodnie wszytsko itd zadnych wymiotow ominietych tabletek idt, to mozna wpasc?

Krążą takie legendy. :classic_cool: :p Dziewczyna jednego z chłopaków, który pisał na erotycznym podobno zaszła w ciążę biorąc tabletki. Ponoć brała wszystko "zgodnie z instrukcją", ale czy tak rzeczywiście było trudno stwierdzić. :)

Gość olka4321
no dokładnie ale tak naprawde nie mozna tego stwierdzic... a jak wy uważacie :P przy stosowaniu tabletek tak jak w ulotce its mozna zajsc ?;)

Mozna wpaść... bo lekarze to fieje i 70% kobiet nie jest wysyłanych na badania zanim lekarz dobierze tabletki

Gość olka4321
nie no ale bierzemy pod uwage tez ze miala wszytskie badania zrobione wszytsko ok , cytologia tez ok i dopiero przepisane tabletki :)

Gość marmoladeczka
moim zdaniem jesli masz odpowiednio dobrane hormony bierzesz regularnie bez żadnych "wpadek" to zajście w ciążę jest niemożliwe...choć w ulotce napisane 99% pewności;p

Gość olka4321
tez tak mysle :)

Gość marmoladeczka
a kto przy braniu hormonów zaliczył wpadke nie przyzna się,że to jej wina, zgoni na tabsy..

Gość marmoladeczka
99%

Gość olka4321
no dokladnie jak cos nie przyzna sie do winy no ale ... tak wiem ze nic nie daje 100% pewnoesci ale tabsy sa chyba daja najwieksza skutecznosc oprocz powstrzymania sie :P