Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria85

BIAŁA PERŁA- czy to naprawde działa

Polecane posty

Gość daria85

Gdzieś słyszałam na temat białej perły niby to jakiś żel wybielający zęby czy on naprawdę działa, mam troszkę krzywy zgryz czy te nakładki będą pasowały do moich zębów oraz czy niszczy on szkliwo. Co wiecie na temat tego specyfiku? proszę napiszcie znalazłam go na allegro ale są dwa różne opakowania i nie bardzo wiem czym się różnią http://allegro.pl/biala-perla-system-wybielanie-zebow-2x65ml-apteka-i1538426973.html http://allegro.pl/biala-perla-system-2-x-65-ml-wybielanie-moclekow-i1538332586.html

mnie wybieliło zęby bardzo !co najmniej 3-4 odcienie nakładki wkłada sie do wrzatku a potem formuje na własnych zębach dlatego będą pasować :) polecam .

Gość daria85
oki dzięki a powiedz mi która biała perlę miałaś bo ja znalazłam dwie i nie wiem czym się różnią

Gość daria85
a powiedz mi jeszcze czy musiałaś zabieg powtarzać czy jedno opakowanie wystarcza aby uzyskać efekt a i ja mam kilka plomb niestety amalgamaty może orientujesz sie czy sa jakieś przeciwwskazania

jeśli mogę Ci doradzić to przed nałożeniem nakładek z zelem osusz zęby ręcznikiem :) nie zdziw się jak podczas kilku pierwszych sesji będziesz się bardzo ślinić. efekt w moim przypadku był już po drugim użyciu. A czy to jest zdrowe "? Pewnie nie do końca, ale mi się stan zębów po tych zabiegach nie pogorszył.

tez mam plomby- nic sie nie działo złego. Zużyłam jedna tubkę póki co, bo mam naprawdę bielutkie ząbki (nie chwaląc się bo oczywiscie : D) i na dzień dzisiejszy nie potrzebują już wybielania. Za kilka miesięcy powtórzę serię.

Gość daria85
dzięki za odpowiedzi chyba jutro wybiorę się do apteki kiedyś tu na kafee polecono mi paste blanx classic czy jakos tak ale żadnych efektów niezauważyłam mam nadzieje ze tu pozytywnie mnie zaskoczy

Gość sddddddddcv
ja czytalam o Diamant Email, kupilam, ale niestety nie wybielilo mi zebow:( tez zastanawiam sie nad biala perla, ale boje sie ze to pieniadze wyrzucone w bloto....

Gość super chruper
żel strasznie niszczy zeby jest bardzo inwazyjyny znajoma dentystka mi mowila ze niszczy szliwo i nie warto za taka cene natomiast pasta nie niszczy ale ma slabsze dzialanie

podobnie jak Ty przerobiłam już mnóstwo specyfików do wybielania zębów tańszych i droższych i dopiero biała perła wybieliła mi zęby. Nawet gdy jakis czas temu byłam na rozmowie o prace szef firmy wyskoczył do mnie z tekstem : "A tak poza konkursem.. to co trzeba robić by mieć takie ładne białe zęby ? :)" wiec działa skoro obcy ludzie zwracają na to uwagę :)

A słyszałyście o liquid smile ? Jest to aplikator, który wybiela zęby. Ciekawa jestem czy ktoś z was może już go próbował, ponieważ zastanawiam się nad jego zastosowaniem. Z tego co się bowiem dowiedziałam rezultaty można już zobaczyć po pierwszej nocy.

Gość Izzaa25
Stosowałam białą perłę ale efekty mizerne więc szkoda kasy na to wydawać :/ spróbowałam metody Martuni i teraz tak naprawdę jestem dopiero zadowolona z efektu, bo widać znaczną różnicę w odcieniu zębów :) https://metodamartuni.wordpress.com/

sprawdzcie lepiej żel dr martin schwarz,ja zamawiam przez neta,nakładam na szczęki i efekt jest na 4msc