Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezapominajka220

Dziwne zachowanie faceta :|

Polecane posty

Gość niezapominajka220

Pisze bo mialam taka dziwna hostorie i ciekawa jestem zdania innych w temacie. wiec poznalam faceta, od razu zaiskrzylo, bylo goraco juz na 1 spotkaniu , ale nie doszlo do seksu. dzieli nas pewna odleglosc , on jest z innego miasta, odleglego. Wyjechal, ja naciskalam na spotkanie, on sie wystraszyl, nie oddzywal sie miesiac. potem przyjechal do mojego miasta, zadzownil i spotkalismy sie. I znowu bylo goraco ale nie chcialam seksu a on powiedzial ze widocznie nie jestem warta zachodu skoro nie chce z nim isc do lozka, nie potrafei sie cieszyc chwila, nie potrafei sie cieszyc zyciem...:| normalnie nie wiem, ale czuej sie nic nie warta teraz po tym co powiedzial:| ja mowilam mu ze dla mnie to za szybko sie dzieje, ze potrzebuje zwolnci tempo, poznac sie , zaufac. a on powiedzial ze dopasowanie seksualne tez jest wazne i ze musze mu dac cos zeby mial po co tu przyjezdzac i zeby wiedzial ze jestem tego warta, czy jakos tak:| ja nic z tego nie rozumiem? wygladal na cieplego faceta, normalnego, dla ktorego sie licza pewne wartosci:/

Gość oj dana dana
chce Cie zaruchać i tyle :| przecież powiedział Ci to wprost, masz mu dać dupy bo inaczej nie chce mu sie przyjeżdzać, a jak mu dasz, to wpadnie jeszcze kilka razy zeby poruchać aż się znudzi

Gość oj dana dana
ech

Gość oj dana dana
chce Cie zaruchać i tyle :| przecież powiedział Ci to wprost, masz mu dać dupy bo inaczej nie chce mu sie przyjeżdzać, a jak mu dasz, to wpadnie jeszcze kilka razy zeby poruchać aż się znudzi

Gość samina86
Też uważam,że chodzi mu tylko o seks. Jakby mu chodziło o coś więcej to by tak nie powiedział

Gość seks jest niebezpieczny
poprzestan n dotykaniu i calowaniu!!!

Gość jesli naprawde chcesz go
zainteresowac zacznij sie bardziej sexi ubierac np. obcisłe skórzane spodnie! faceci uwielbiaja skórzane ciuszki na laskach!