Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyu8778

Wkurzają mnie dzisiejsze nastki

Polecane posty

Gość tyu8778

Czy Was też drażnią gówniary 15-20 lat robiące z siebie na siłę dorosłe i oczytane ? Nie wiem co się dzieje z dzisiejszymi ludźmi, świat schodzi na dno.Dzisiaj poznać porządną dziewczynę to jak trafić szóstkę w totolotka.Dookoła sam PLASTIK !!! ubierają się w oryginalne ciuchy o których nie mają bladego pojęcia, byle by tylko się ubierać bo taka moda przecież.Malują się i używają do tego drogich kosmetyków, wyglądają przez to o 10 lat starzej i nie wiedzą że gdy już będą 10 lat starsze to będą tego żałować (albo i nie) Chodzą w kusych ubrankach, pokazując piersi i dupę, kuszą potencjalnych gwałcicieli i podrywaczy.Jak do takiej zarwiesz to Ci nazda faków że nie jest szmatą i masz spierdalać.Tatuś z mamusią dają takiej 100zł kieszonkowego na dzień żeby miała na wypad do galerii.Ja pierdziele jak ja nie lubię dzisiejszych pustych dziewczynek, starają się być na siłę trendy, srendy , jazzyy i co tam jeszcze a tak naprawdę to szkoda gadać.Najśmieszniejsze jest jeszcze to że zazwyczaj puszczają się z jakimiś ciotami, pedałkami wyżelowanymi.

Gość jkdka
dobre worki na sperme nic wiecej

A co Cie to boli, patrz swojego tyłka, a nie innych. Nikt nie karze Ci przebywać w otoczeniu takich ludzi, sam dobierasz sobie środowisko, w którym się obracasz. Jeśli chcą być takie to niech będą. Co złego jest w używaniu kosmetyków? Gadanie, że za 10 lat będą tego żałowały również jest głupotą bo w dzisiejszych czasach kosmetyki nie szkodzą lecz pomagają skórze i są jak najbardziej wskazane. Nie mówię tu o kosmetykach z najniższej półki ale o tych lepszych.

Gość tyu8778
Zawsze dostaję od nich kosza i jestem sfrustrowanym panem typu bears :(

Gość gadadfaga
Ej ej,nie obrażaj tutejszych kobiet,bo tutaj to dziewczyny od 16-20 piszą że już są kobietami.Więc lepiej się nie narażaj-tak mała rada ;P

Gość gadadfaga
Kultura mam na drugie W niektórych normalniejszych krajach dopiero od 21 lat można wejść np do pubu,czy kupić sobie alkohol. :P

Gość tyu8778
Nie zarywam do nastek i w życiu tego nie zrobię, brzydzę się takim plastikiem i koniec.Jak widzę jakie pojebane są dzisiaj dziewczyny to nie chce mi się nawet z domu wychodzić żeby nie psuć sobie humoru.

Gość jack ill
zgadza się jestem niedojrzały, a nie pamiętam kiedy miałem 20 lat:)

Gość jack ill
aż prosi się, aby zadać jedno z najgłupszych pytań, które często się tu przewija, a więc: chwalisz się czy żalisz?

Gość gadadfaga
Kultura mam na drugie To powiesz mi że 16 latka jest kobietą?? Z tym prawem to tylko przykład.I ja napisałem że w normalniejszych krajach,a skoro są kraje w których 16 latkowie mogą kupować alkohol to nie jest to normalny kraj :P

Gość ryryryryy
nie ma to jak oceniać czlowieka po ubraniu :O smutne

Gość jack ill
a z alkoholem to akurat się zgadzam, bo jak widzę tę gównażerię chodzącą z piwkiem przez miasto... nie wiem czy śmiać się, czy płakać:O

Gość trtrtrrt
pewnie zazdroscisz,ze rodzice ci nie dawali nawet zlotówki

Tak powiem, że 16 która pracuje w wakacje, zajmuje się domem, opiekuje chorym psychicznie ojcem, twardo znosi wszelkie wynikające z tego powodu przykrości i niedogodności, jest podporą dla matki i młodszej siostry, postępuje odpowiedzialnie, jest KOBIETĄ.

Gość trtrtrrt
Nie zarywam do nastek i w życiu tego nie zrobię, brzydzę się takim plastikiem i koniec.Jak widzę jakie poj**ane są dzisiaj dziewczyny to nie chce mi się nawet z domu wychodzić żeby nie psuć sobie humoru. - wspolczuje ze przejmujesz sie takimi pierdolami... mozliwosc picia aalkoholu czyni kobiete kobietą? to juz predzej mozna powiedziec,ze dojrzalosc plciowa,pojawienie sie miesiaczki..

a co ma zakaz sprzedazy alkoholu nieletnim do stanu faktycznego? czy to maz znaczenie od ktorego roku zycia mozna kupowac alkohol? czy to cos zmieni za w jednym od 18 a w drugim od 21? NIC!! bo jak ja mialam 15 to sobie smama kupowalam a jak mi nie chciala sprzedac to prosilam starszego kolege o pomoc.

Gość gadadfaga
Kultura mam na drugie Pisałem o przeciętnej 16-to idąc twoim tokiem myślenia można powiedzieć że nawet 13 latkowie są dorośli,bo są kraje tzw. trzeciego świata w których to dzieci utrzymują rodzinę. I co taki 13 latek jest dorosły??

Gość gadadfaga
Coralick Jeśli jest zakaz tylko na papierze to on nic nie znaczy-masz rację. Ale to nie zmienia faktu że powinno się bardziej przestrzegać tego przepisu to może byś sobie sama nie kupiła alkoholu,a jakby któryś z twoich znajomych co kupowali CI alkohol dostał przez Ciebie po dupie to już tak ochoczo by tego nie robił :P

Gość dorosną to i zmądrzeją
albo i nie.;)

Jakim tokiem myślenia? Tym, że nie lubię generalizowania? Dorosłość to nie tylko ciało. Widziałam reportaż o polskim chłopcu, koło 10 lat. Jego rodzice chorują, nie pamiętam na co, coś w stylu stwardnienia itp choroby postępują, mają renty. I chłopak od 6 roku życia powoli przejmuje obowiązki gotuje obiady, załatwia formalności w bankach i urzędach (o dziwo się da jakoś), opiekuje się swoimi rodzicami. I nie powiem, że to dzieciak który na pstro we łbie. Niestety wewnętrznie jest już mężczyzną, musiał się nim stać Co do innych krajów to pomijam już fakt, że im bliżej równika tym dojrzewanie fizyczne jest wcześniejsze. Widząc mnie uznałbyś, że jestem słodką, malutką 15letnia blondynką, z tym, że ubieram się raczej normalnie. Nie ocenia się książki po okładce. Wielokrotnie zostałam skrzywdzona przez moja powierzchowność. Nie moja wina, że wyglądam jak niewinna dziewczynka która nie doświadczyła niczego. I dlatego ja unikam takich ocen wobec innych

mieszkam w kraju w ktorym byla prohibicja od 22 rano do7 . w niedziele mozna bylo kupowac alkohol dopiero od 10.30 do 22. chlali i tak... albo sobie kupowali na zapas, albo spfrzedawali spod lady. panstwo postanowilo to ukrocic i teraz od pn-sob prohibicja od 22 do 10.30 a w nd alkohol sprzedaja dopiero od 12.30... i co.. i nic. JAKBY niczego nie zmieni...

Gość nejmanik
"robiące z siebie na siłę dorosłe i oczytane ? " PLASTIK OCZYTANY? haha, jak będą paradować w legginsach to ma to być zwiastun oczytania? albo może jak pod pachą ma nowe Bravo Girl? chyba chodzi Ci o noszone przez nie wielkie okulary, często też przeciwsloneczne, takie dzeiwczyny obcym nie pokazują oczu i się do nich nie uśmiechają. a żeby do takiej zarwać trzeba być pedalsko ubranym w croppie czy house, nosić dziwne obuwie, mieć dłuższe niż przeciętny facet wloski, pachnieć trendy dezodorusem. Ostatnio w serialu pierwsza miłość się taki sprowadził koleś, co leci na kasę ojca pewnej laski. hejtuję takie laski wolę nieśmiałe, a naturalne