Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChmuraRadioaktywna

Jestem wyrodną matką!

Polecane posty

Gość ChmuraRadioaktywna
Dzięki Anita za światłą radę :D.

Gość karafka winaaaaaa
ja nie mam potrzeby zaczerniania się, a jak już masz już mój nick na czarno :P:O to poprostu będe musiała zmienić mój nick na inny ale ja nie pisze tak chamsko jak ty łatwo poznać , kto jest kto

Szkoda ze ty nie jestesa tak światła jak ta rada Biedny dzieciaczek, doprowadziłas mnie juz prawie do łez jak sobie pomysle co on musi teraz przezywac

Gość ChmuraRadioaktywna
Karafka czarna, dzięki za poprawę humoru, te twoje wywody spowodowały ataki śmiechu. Karafka pomarańczowa tak widać różnicę.

Gość karafka winaaaaaaaaaaa
idź się leczyć podszywie :O takie zabawy to dla małych dzieci

Gość do karafki wina
dziecko jak dorosniesz zalozysz rodzine i bedziesz miala dzieci to wtedy bedziesz lepiej rozumiec doroslych takze daj sobie spokoj z twoimi wypowiedziami na ktore nie masz zielonego pojecia bo glupio tu wstawki zalosne dajesz

oh, znać różnice? uważam sie za doskonałe alter ego karafki niezaczernionej! oto jej poglądy! haaaaaaaaaa! zdemaskowałam cie gupia jedna!

Gość karafka winaaaaaaaaaaa
zastanawiam ile osób na kafeterii podszywało się za offerme :D

Gość ChmuraRadioaktywna
Idę spać dobranoc!

Gość karafka winaaaaaaaaaaaaaa
dziecko to ty jesteś, a głupi to są ludzie co nie słuchają mądrych rad :P

Dobranoc! Szkoda ze nie taka dobra dla twojego dziecka! Jutro z rana pewnie znowu mamusia z pasem w drzwiach stanie...

Gość do karafki wina
i jeszcze jedno czy ty potrafisz odroznic zwyklego klapsa od maltretowania? czepiasz sie psiego ogona a matka nie jestes wiec o wychowaniu nie masz zielonego pojecia Tobie nalezaloby sie dac w leb

To jest żałosne . sa tematy na których "wolno wam " to robic . ale do kooooooorfy nędzy darujcie sobie czasem . Czasem moglibyscie sie opanować efy .

boze jedyny, nie zalezało mi przeciez na doskonałym udawaniu karafki pomaranczowej, ale na pokazaniu, przerysowaniu jej debilnych poglądów, anito droga.

Anita droga sama wpadla na ten pomysl. I usmialaby sie setnie z podszywu, gdyby nie uwazala, ze Offerma i czarna KArafka to ta sama osoba.

koniec tematu a ty podszywie pisz dalej te twoje bzdety :P

nie bede zaprzeczac bo i tak nie uwierzysz. choc uwazam ze rózni nas jakosc. ja mam znak jakości "ku jak kuality". a offermie, nie tylko na tym topełe, ma co najwyzej "ku jak kupa".

Myślę czy by nie podać matki dzieciaczka na policję :( Moze policyjny psycholog podaruje mu pluszowego misia i draże, i załatwi jakis przytulny kątek w pogotowiu dzieciecym :o

radze dać ten temat do śmietnika

W ogóle co to za matka, jest godzina 4 nad ranem, a ona sie włóczy po internecie. Pewnie dzis po internecie, a w inne dni lepiej nie mówic. Srodek tygodnia to nawet kompani do wódki pracują. Mały pewnie bedzie DDA jak dorosnie :(

ale poco takie tematy mają zaśmiecać kafeterie?

Moim dzieciom niczego nie brakowało, mimo ze bylismy biedni. Prezenty na święta robiłam im sama, na szydełku, ze starych gazet albo rysowałam im cos ładnego. Jako 20letnia potrójna już matka wychowywałam 3 synów i pracowałam w Poznańskich Zakładach Obuwniczych przy kontroli obcasów.Do pracy dochodziłam 7 kilometrów piechotą, aby było taniej. Mimo tamtych znojów i niepowodzeń, oraz braku alimentów ze strony któregokolwik z 3 ojców moich 5 dzieci nie załamałam się, i dziś jestem spełniona matką.