Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolcia52

dzieci ze skazą białkową

Polecane posty

witam wszystkie mamy dzieci ze skazą białkową. Moja córa ma skończone 8 miesięcy i od samego początku meczymy się z sb Na początku nie było tak źle ale teraz gdy do jadłospisu Juli dodaje nowe rzeczy jest coraz gorzej. A jakie są wasze doświadczenia . może macie jakieś rady lub przemyślenia Zawsze razem raźniej :) pozdrawiam

Witaj,moja Julka ma 9,5miesiaca i tez ma skaze bialkowa. moge podac ci pare fajnych przepisow dla bialkowcow.

:) fajnie by było bo mija jest chyba tez alergiczną od 3 tygodni ma wysypke i rzdny lekarz nie umie powiedziec od czego....... jestesmy na nutramigenie od prawie samego poczatku..ale teraz z powodu wysypki nie wiem co bedzie jadła...ahhh te dzieci:) a u ciebie jak radzicie sobie z sb.....

Witajcie ! Moja córcia ma skończone 6 miesięcy i od jakiś 4 miesięcy mamy skaze...Jest na nutramigenie.Czasem ma dni że buzka śliczna,czyściutka a innym razem ją wysypuje.Z mięska może jest tylko królika,jagnięcine i gęś...Ryb jej nie podaje oststnio dostała łososia i znowu ją wysypało.Polecam maść z atoperan do skóry atopowej rewelacja!

moja ma 8 miesiecy i je tlko zimniaki marczewke pietruszke krulika i indyka oraz jabuszko wiec nasza dieta jest odraniczona bo ciągle ja wysypuje

Gość agula8
witam, moja córka miała uczulenie na mleko tak do około 1,5 roczku, co prawda wyrosła z niego ale pojawiaja się inne choroby o podłożu alergicznym. Mogę podać na które zerkam www.atopowe-zapalanie.pl http://forum.gazeta.pl/forum/f,578,Alergie.html a moje ostatnie odkrycie to probiotyk latopic-dla dzieci z alergia pokarmowa-warto dopytac pediatry albo alergologa