Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka 9999

wysylanie zyczen urodzinowych do bylych partnerow- czy przesada?

Polecane posty

Gość stokrotka 9999

Z bylym rozstalam sie 3 miesice temu. Od tego czasu nie mamy kontaktu, chcialabym mu wyslac zyczenia na urodziny, ktore bedzie mial w przyszlym tygodniu, ale nei wiem czy wypada??

Gość magdalenka.....////
była mojego faceta do tej pory mu kurwa wysyła życzonka.. a to na święta, a to na urodzinki.. nie są już ze 4 lata chyba.. patologia..

Gość ewqw
daj spokoj,po co?

Gość stokrotka 9999
Chcialam mu zlozyc zyczenia ze pamietam o tym dniu. Nie chce tez idiotki z siebie robic bo nie wiem co siedzi w jego glowie i jak on to moze odebrac. Ale takie suche zyczenia tylko"Wszystkiego najlepszego" tylko, czy nie pisac?

Gość stokrotka 9999
ja nie chce do niego wrocic, wiec te zyczenia nie sa zwroceniem na siebie uwagi.

Gość stokrotka 9999
co zrobic?

Gość Zamiast
Nie wysyłać.

Gość ewqw
nie pisac i olac,pomysli ze chcesz w ten sposob odnowic kontakt i chciec z nim byc..po cholere Ci to

Wiesz jeśli się ze sobą kontaktujecie albo jesteście na etapie przyjaciół to możesz ale jak kontaktu nie utrzymujećie ze sobą to po co?

Gość oj boli cie to boli
skoro nie macie kontaktu to po cholere wysylasz. zyj swoim zyciem i tyle.

Gość stokrotka 9999
nie utrzymujemy kontaktu, choc pewnie on by to odebral ze chce cos od niego.

Gość ddlkfw;lfk;wlefkwfw
nie wysylaj dziewczyno zwariowalas chyba. Z byłymi nie utrzymuje sie kontaktow:O niestety nie ma jak na filmach. Poza tym pomysl ze co jesli on z kims jest a tu sms od ex.Nie fajnie. Daj sobie spokoj i zapomnij o gossciu.d

Gość stokrotka 9999
ja zapomnialam o nim, teraz mam innego faceta... smsa bym ni enapisala bo wykasowalam, mam jedynie jego maila.

Gość stokrotka 9999
ale moj obecny nie zna sytuacji z bylym... nie bede do niego pisac, bo bylby to do niego komunikat, ze nadal jest obecny w moim zyciu. Niby tak jest, ale teraz z mojej strony byloby kolezenstwo, ale nie wieado co siedzi w jego glowie.

Gość jeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeeeee
napisz co ci tam szkodzi ;p

Gość zawsze pamiętaj
o pamiętaniu o wszystkich Waszych EXcesach pierwsza randka, ostatnie pożegnanie, siedemnaste mgnienie wiosny pewnie trochę się tego nazbierało to jest świetny pomysł zdać się na pamięc Twojego aktualnego

Gość nie musisz pytać
zapytaj swojego faceta czy wyslac zyczenia do eksa ty mu tylko poopowiadaj on już zadba o resztę

Gość nie rob tak.....
jak dlugo chcesz mu udowadniac ze o nim pamietasz? Jesli w tym roku mu wyslesz, to wypadaloby i na nastepne urodziny tez wyslac i na nastepne i nastepne.......Az pewnego razu, te zyczenia wpadna w rece jego nastepnej dziewczyny i tylko mozesz mu napsuc w zwiazku. Jesli wyslesz w tym roku zeby wiedzial ze pamietasz, a za rok nie wyslesz to co mialby myslec? Ze juz zapomnialas o nim calkiem??? Nie wysylaj. On wie ze pamietasz, lepiej mu zrobisz nie wysylajac.

Gość posłuchaj dobrych rad
ludzi, którzy polecają ci wykorzystać twojego faceta. Uwierz, że faceci są mądrzejsi. Chyba twój aktualny nie jest kimś nienormalnym. On rozwieje wszystkie twoje wątpliwości. Jeżeli uzna, że powinien pamiętać, nie zapomni nigdy. Żadnego eks-twojego ważnego momentu.

Gość stokrotka 9999
chodzi o to, ze ja nie chce sie pytac obecnego on za duzo nie wie o moim bylym a ja co powiem siadaj musze ci opowiedziec cala historie? ja sie nie pytam o jego byle zwiazki, wiem kto byl i czemu im nie wyszlo ale nie wchodze w szczegoly. a z bylym bylo tak ze podczas ostatniego spotkani apowiedzial mi ze nic z tego nie bedzie, wtedy mu powiedzialam po co w takim razie zaczynal nasz zwiazek po co mi mowil ze kocha, po co utrzymywal kontakt. wtedy mu zakazalam kontaktow i tego zeby do mnie pisal. chcialabym byc na kolezanskiej stopie ale to nei mozliwe.

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wysyłac bo po co?? było, mineło i nie ma sensu do tego wracac

Gość jhoro
raz się żyje :)

chodzi o to, ze ja nie chce sie pytac obecnego on za duzo nie wie o moim bylym a ja co powiem siadaj musze ci opowiedziec cala historie? w takim razie wyobraz sobie, ze twoj obecny przychodzi do ciebie i pyta czy ma wysylas swojej bylej zyczenie co mu radzisz?

Gość stokrotka 9999
wiem, ze od czasu do czasu maja kontakt, wiec czemu nie. z tym ze ja nie mam kontaktu z bylym i z mojej strony bylaby to glupota;/ dzieki :)

Gość stokrotka 9999
ja juz zrozumialam, ze bym sie tymi zyczeniami osmieszyla, dlatego nic nie napisze. dzieki za wpisy :)

Gość ja nie wiem czy
ja wysyłam tylko jednemu teraz juz mojemu koledze zyczenia na urodziny czy swieta. To jest tez dobry kolega mojego M w zwiazku z tym w ten sposób sie da. Bo tu jest wszystko jasne co i jak. A pozostałym byłym nie wysyłam bo: 1. nie mam numerów telefonu 2. nie mam ochoty 3. nie widze sensu skoro wogole nie utrzymuje z nimi kontaku 4. moge dac jakies chore nadzieje czego nei chce 5. jak by mi na nim w jakikolwiek sposób zalezało to bym wysłała 6. niw wiem kiedy maja urodziny. Pamietam tylko jednego bo urodził sie w Prima aprilis :P

Gość ja nie wiem czy
wolałabym tez nie otrzymywac zyczen od byłych ... jest to zbedne i nie wskazane.