Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silnie załamana

Mam 25 lat.... łysieje!!!!!!!!!!! :(

Polecane posty

Gość Silnie załamana

Jestem kobietą, mam 25 lat i mam tak mało włosów, że aż strach. Codziennie muszę zaczesywać prześwity na skórze, a pod światło to nad czołem widzę normalnie kształt łysej głowy :( włosy mam cienkie, płaskie, ostatnio obcięłam je na krótko ale to nic nie daje. Długie włosy to mogłam chociaż pokręcić na warkoczyki i wydawało się ich więcej ale teraz jest tragedia :( :( Czy istnieją jakieś preparaty na odbudowę??? porost???? POMOCY!!!!!!

Gość Silnie załamana
Super podszyw naprawdę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje!!!! Chamstwo!!!!! Zero zrozumienia!!!

Gość taka mała blondyneczka
kurcze współczuję, mi też wypadają włosy tylko że ja i bez względu na to mam ich dużo więc nie m,usze się martwić. Wiem, że są reklamowane różne preparaty na porost włosów ale czy są one skuteczne to ciężko powiedzieć. Moim zdaniem powinnaś udać się z tym problemem do lekarza bo może mieć to podłoże zdrowotne a puki co zastosować czarną rzepę aby oszczędzić pozostałe włosy i zaprzestać ich wypadaniu.... idź do sklepu kup czarną rzepę, zatrzyj ją na tarce i miąższ razem z sokiem wetrzyj we włosy (będzie szczypało) ale musisz tak wytrzymać jakiś czas a najlepiej do momentu aż przestanie szczypać później dokładnie spłucz to z głowy i umyj włosy... po takim zabiegu włosy przestaną Ci wypadać a dodatkowo polecam jakieś witaminki na włosy (suplement diety) i zdrowo się odżywiać

Gość Silnie załamana
Dermatolog coś poradzi?????? gdzieś czytałam,że oprócz przeszczepu mieszków włosowych nic nie pomaga :(

Gość taka mała blondyneczka
dermatolog prawdopodobnie pomoże... a spróbować zawsze możesz a raczej to ja na Twoim miejscu to próbowałabym wszystkiego a z tą rzepa to sprawdzony sposób więc polecam

Gość cameraria ochridella
Najbardziej skutecznym środkiem jaki stosowałam jest szampon dermena

Gość magdalenka.....////
Najpierw musisz zbadać przyczynę.. bez tego nic nie zdziałasz...