Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemamatyczna

Gęsty, podbarwiony krwią śluz 14-7 dni przed okresem?

Polecane posty

Gość problemamatyczna

Halo, halo- kto mi pomoże? Wiem, że to tylko Internet, cudów się nie spodziewam, ale może ktoś miał podobną sytuację lub zna się na temacie i mi pomoże? Jestem mamą rocznego dziecka. Zabezpieczamy się z mężem, bo raczej nie planujemy kolejnego, przynajmniej nie teraz. Pierwszy okres po urodzeniu dziecka dostałam ok.7-8 miesięca po porodzie. Cykle, które kiedyś były 30-32 dniowe teraz zrobiły się 37 dniowe, ale okres pojawiał się regu;arnie. W zeszłym miesiącu zastosowałam dietę białkową i okres pojawił się 2 dni wcześniej, był normalny. Okres teraqz powinnam dostać 14-16 kwietnia, tak więc czekam. Jakiś tydzień temu zauważyłam, że mój śluz jest leciutko podbarwiony krwią, nie ma w nim żadnych nitek ani czystej krwi, tylko tak jakby ktoś dodał taką krwawą domieszkę... Nie widać tego na bieliźnie, tylko w momencie, jak podcieram się po wizycie w toalecie- tylko wtedy. Mija tydzień i ten śluz nie znika- śluz jest gęstszy, trochę się ciągnie i lepi, jest go sporo i właśnie jest podbarwiony krwią. Co Wy na to? Czy któraś z Was tak miała, coś może o tym powiedzieć? Może to jakaś infekcja albo ranka? Dodam, że nigdy nie miałam takiego śluzu, żadnych krwawień owulacyjnych,. w ciąży też tego nie miałam. Mam nadzieję, że to nie jakiś objaw ciaży...:/ Choć niedawno robiłam test i nic nie wyszło...

Gość problemamatyczna
Hello- czy ktoś mi pomoze? Podnoszę temat!

Gość problemamatyczna
Up

Gość najprawdopodobniej tylko
masz dni płodne.

Gość problemamatyczna
Hm... cóż- może i tak... Ale aż tydzień czasu? I z gęstym śluzem? I jeszcze na tydzień przed okresem?

Gość a dlaczego nie idziesz
do ginekologa? Przecież nie wszystko oznaczać musi od razu ciążę.

Gość problemamatyczna
Rety, rety... Wiem, że nie wszystko znacza ciążę:P Dlatego dopusdzczam jak najwięcej innych opcji. I czemu zawsze pada pytanie:"Czemu nie idziesz do ginekologa?" Bo tak się składa, że nie mogę się do niego dodzwonić:) Poza ytm pytam na forum nie po to, by uzyskać fachową pomoc, ale spytać, co o tym sądzą inni, czy ktoś tak miał itp. Wiem, po co są fora:P

Gość problemamatyczna
up

Gość gość
mam tak samo i też nie wiem o co chodzi.. co to było u Ciebie?

Gość gość
Za szybko spada Ci progesteron w drugiej fazie cyklu, niedomoga lutealna.