Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusiak29

gg zaufania

Polecane posty

Założyłam od niedawna profil Gadu Zaufania 35057067, jeśli ma ktoś jakiś problem to zapraszam, a napewno odpiszę

Gość ile masz lat?
bo jeśli ,łoda jesteś to co mozesz poradzić? brakCi mądrości życiowych

Gość gaduzaufania
Witam tu www.gaduzaufania.pl . Jesteśmy bardzo ciekawi jakimi dysponujesz umiejętnościami i kwalifikacjami pozwalającymi udzielać porad online i braniu odpowiedzialności moralnej i cywilnej za udzielane porady. Wnosimy o zmianę nazwy, która by nie wprowadzała w błąd osoby piszące powierzające woje troski. Jesteśmy grupą osób z odpowiednimi kwalifikacjami i stażem pracy w poszczególnych dziedzinach psychologii, pedagogiki,prawa itd. gaduzaufania.

Gość gaduzaufania
Po godzinach świadczymy usługi odsprzedawania za grosze informacji uzyskanych od naiwnych osób :)

"ile masz lat? bo jeśli ,łoda jesteś to co mozesz poradzić? brakCi mądrości życiowych" tylko niemadry formuluje taki wniosek

Gość nieładnie
Ja też uważam, że osoba chcąca doradzać innym oprócz mądrości ksiązkowych, teorii powinna miec także doswiadczenie życiowe tzw. mądrość zyciową a taką zdobywa się przez lata. Sama teroria to zbyt mało by doradzać innym. Schematy z książek psychologicznych można poznać samemu.

bredzisz madrosc zyciowa o ktorej mowisz nie bierze sie z dlugosci zycia a z intensywnosci a teoria sie nie bierze z powietrza, tak samo jak praktyka.

Gość nieładnie
pozdrawiam miło i serdecznie 👄🌻🖐️ wojowniku:D pozwól, że ja pozostanę przy swoim zdaniu

Gość paulinkaniuniek
Macie problemy ? Potrzebujecie pomocy? Rozmowy z kimś kto was zrozumie ? 46063703 napiszcie na ten numer ; ) mozecie pisac o każdej porze dnia I nocy ,każdemu odpisuję ; ) Jedna rozmowa a moze dać wam bardzo dużo ; ) Jeśli macie jakiś problem ,nie krępujcie się ,piszcie do Mnie ; )

Gość Ja mam całą masę problemów,
ale nie należę do osób, które pytają o radę obce osoby. Staram się sama rozwiązywać je.

Gość paulinkaniuniek
Tak,ale U mnie mozna porozmawiac anonimowo ,a rozmowa bardzo duzo daje ,jestem dla ludzi ich Aniolkiem Strózem ; ) Odpisuje kazemu ,znam wiele Problemów i zawsze staram sie wspierać i pomagać tym którym mogę ; ) wystarczy tylko napisać ; )